20.09.2024, 18:01
Чудове бурштинове повидло: рецепт приготування
Для приготування ароматного яблучного повидла, яке чудово доповнить десерти або стане ідеальним доповненням до чаю, варто скористатися цим простим рецептом.
Повидло матиме приємний бурштиновий колір, буде густим, помірно солодким із легкою кислинкою.
Яблука – 3,5 кг
Цукор – 1,8 кг
Вода – 50 мл
Підготовка яблук: Рекомендується обрати кислі сорти яблук. Їх слід ретельно промити теплою водою та обсушити. Після цього видаліть серцевину, насіння та хвостики. Наріжте очищені яблука на четвертинки або вісімки.
Варіння: Для уникнення пригорання використовуйте каструлю з товстим дном. Додайте на дно каструлі воду так, щоб вона повністю покривала поверхню. Викладіть нарізані яблука та варіть на слабкому вогні, доки маса не зменшиться наполовину.
Обробка: Після зняття з вогню збийте масу блендером до однорідності. Протріть через сито для отримання гладкої консистенції.
Додавання цукру: На кожен кілограм яблучного пюре додайте 750 грамів цукру. Перемішайте та скуштуйте – маса повинна бути збалансовано солодкою.
Варіть на повільному вогні ще 35-40 хвилин, періодично помішуючи. Готове повидло має повільно стікати з ложки.
Закатування: Перекладіть повидло в заздалегідь стерилізовані банки та закатайте.
Такий десерт стане чудовим доповненням до будь-якої трапези.
Про це повідомляє Знаю.UA, znaj.ua.
Як приготувати яблучний оцет у домашніх умовах.
Інгредієнти:
Яблука – 3,5 кг
Цукор – 1,8 кг
Вода – 50 мл
Покроковий процес приготування:
Підготовка яблук: Рекомендується обрати кислі сорти яблук. Їх слід ретельно промити теплою водою та обсушити. Після цього видаліть серцевину, насіння та хвостики. Наріжте очищені яблука на четвертинки або вісімки.
Варіння: Для уникнення пригорання використовуйте каструлю з товстим дном. Додайте на дно каструлі воду так, щоб вона повністю покривала поверхню. Викладіть нарізані яблука та варіть на слабкому вогні, доки маса не зменшиться наполовину.
Обробка: Після зняття з вогню збийте масу блендером до однорідності. Протріть через сито для отримання гладкої консистенції.
Додавання цукру: На кожен кілограм яблучного пюре додайте 750 грамів цукру. Перемішайте та скуштуйте – маса повинна бути збалансовано солодкою.
Варіть на повільному вогні ще 35-40 хвилин, періодично помішуючи. Готове повидло має повільно стікати з ложки.
Закатування: Перекладіть повидло в заздалегідь стерилізовані банки та закатайте.
Такий десерт стане чудовим доповненням до будь-якої трапези.
Про це повідомляє Знаю.UA, znaj.ua.
Як приготувати яблучний оцет у домашніх умовах.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Микола ВОРХОЛА Переглядів: 889Інші статті рубрики:
У понеділок Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека не працюватиме
А тому рівнянам пропонують зазделегідь спланувати свій візит до бібліотеки.
переглядів: 228
На Рівненщині є вакансії, де надають перевагу ветеранам
На Work.ua з’явилися вакансії з позначкою «Перевага ветеранам»: понад 50 пропозицій у Рівненській області.
переглядів: 268
Де в Рівненській громаді знаходяться укриття (+МАПА)
У Рівненській міськраді рівнянам та квасилівчанам нагадали про розташування захисних споруд у нашій громаді.
переглядів: 1288
Прогноз магнітних бур: вихідні пройдуть без збурень
Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США оприлюднив прогноз сонячної та геомагнітної активності на 23-24 листопада 2024 року.
переглядів: 268
Яєчня зі шпинатом: швидкий, корисний і смачний сніданок
Записуйте рецепт смачного сніданку, який зробить початок дня смачним і чудовим.
переглядів: 267