Ми у Facebook
23.01.2011, 23:01

Рулетики — на сцену!

У народі кажуть: "Не святі горщики ліплять". А й справді, ця непроста справа під силу і талановитим та наполегливим земним. Як-от, скажімо, Володимиру ПЕТРІВУ, директору Рівненського академічного українського музично-драматичного театру. Хто краще готує: жінка чи чоловік — питання вічне, як і саме людство. А відповідь одна: готує смачно той, хто готує з любов'ю та натхненням.
У виставі "Берестечко" у ролі Богдана Хмельницького Володимир Петрів власноруч на гончарному колі виліпив глиняного горщечка. Не менш вправно пан Володимир впорався і на кухні ведучого кулінарного шоу "СмачнОГО!" Віктора Данилова, що виходить щоп’ятниці о 20.15 на телеканалі "Рівне 1". Отож, пропонуємо вам приготувати "Рулетики Театральні" та "Сирники" за авторськими рецептами метра рівненської сцени.

Рулетики "Театральні"

Інгредієнти:
Куряча грудка — 6 шт.
Креветки очищені (середні) — 0,4 кг
Пекінська капуста — 2 шт.
Твердий сир — 400 г
Вершкове масло — 50 г
Сіль
Зелень

Спосіб приготування:
1. Філе розрізати на пластинки і відбити через плівку, щоб не пошкодити
2. З пекінської капусти зняти великі листки й опустити на кілька хвилин у киплячу воду
3. На відбитий шматок філе покласти листок капусти.
4. Порізаний довгою соломкою сир викласти гіркою поперек шматка філе.
5.Наверх на сир у ряд викласти креветки, посолити.
6. З шматка філе з начинкою сформувати "голубець".
7 Швом униз покласти "голубець" на сковорідку й обсмажити на олії з додаванням вершкового масла


Сирники
Інгредієнти:
Сир 9% — 350 г, яйця — 3 шт., сіль, цукор, родзинки — 150 г, вершкове масло — 150 г, мука, мед

Спосіб приготування:
1. Сир перетерти через сито або друшляк до однорідної маси.
2. Додати цукор на смак, одне яйце, два жовтки, родзинки.
3. Додати борошна стільки, щоб сирна маса відділялась легко від ложки.
4. Підсмажити сирники на вершковому маслі
5. Подаємо на стіл з медом чи варенням.





На правах реклами