Ми у Facebook
11.03.2011, 08:28

Учасниці "Міс Рівненщина-2011" підтягують дефіле та хореографію [ФОТО+ВІДЕО]

Триває підготовка фіналісток конкурсу "Міс Рівненщина" у санаторії "Червона калина". Впродовж двох тижнів дівчата тренуються, відточують майстерність, репетирують дефіле та хореографію.
Один з найкращих санаторіїв "Рівненщини" гостинно приймає найкрасивіших дівчат області з 3 по 16 березня. Тут дівчата живуть, тренуються та репетирують разом.


Основи модельного бізнесу дівчата переймають у достойних вчителів. З конкурсантками працює фіналістка конкурсу "Міс Рівненщина-2008", фіналістка та призерка всеукраїнських та регіональних конкурсів "Міс Західна Україна", "Красуня України", "Міс Україна-Поділля". Тетяна Климець. Майстерність кожної дівчини підтягує і директор конкурсу та агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька.


Хореграфічні номери дівчата репетирують з хореографом-постановником, балетмейстером Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру, заслуженим артистом України Олексієм Яришем.

— Раніше не мала досвіду участі у таких конкурсах, тому доводиться нелегко на тренуваннях, — зізналась учасниця конкурсу, дворазова чемпіонка Європи Катерина Дікіджі. — Крім того, на початку березня брала участь у змаганнях з плавання, де викладалась на повну. Тому довелось оперативно переключатися на підготовку до конкурсу. Втім, стараюся і наполегливо тренуютьсь. Мені дуже цікаво спробувати себе саме в модельному бізнесі.
Пройшли конкурсантки і низку тренінгів з ораторського мистецтва та тімбілдінгу.

8 березня подарували усім працівникам та гостям санаторію ексклюзивний концерт.


А вже 14 березня на дівчат очікує наступний концерт-іспит у санаторії, де вони підсумовуватимуть здобуті за два тижні навички.

Нагадаємо, що цьогоріч у четвертому обласному конкурсі "Міс Рівненщина-2011" змагаються 20 представниць районів та обласного центру.

Серед них - чемпіонка Європи з плавання Катерина Дікіджі, віце-чемпіонка України з класичного belly-dance Катерина Тимчик, учасниця національного відбору дитячого “Євробачення” Юлія Бойко. Цьогоріч новинкою конкурсу стала підготовка учасниць у санаторії "Червона калина".







На правах реклами