Ми у Facebook
12.03.2011, 14:43

Фіналістки "Міс Рівненщина" вивчали мову жестів та основи публічних виступів

Триває підготовка найкрасивіших дівчат області в санаторії "Червона калина". Для учасниць четвертого обласного конкурсу "Міс Рівненщина-2011" у п’ятницю майстер-клас з публічних виступів провів редактор газети "ОГО" Олексій Кривошеєв.
Під час двогодинного заняття дівчата обговорили основні проблеми та помилки при публічних виступах, потренувались завойовувати та утримувати увагу аудиторії.
- Особливо сподобались поради про мову жестів, - розповіла учасниця конкурсу Роксолана Мануйлик. - Цікавим був і навчальний фільм, який вдало доповнили коментарі та поради Олексія Кривошеєва. Після цього я по-іншому подивилось на свої рухи на сцені. Тепер приділятиму правильним жестам більше уваги.
Тема жестів виявилась настільки цікавою для дівчат та викликала стільки запитань, що вони попросили провести ще одне заняття в інший день.

- Зазвичай всі звикли, що для красунь на сцені головне - правильна хода та врода, проте не тільки це важливо, - резюмував Олексій Кривошеєв. - Конкурс - це також шоу. Тому мова жестів і поведінка дуже важлива. Недарма про це фільми і серіали знімають.
Тим часом основи модельного бізнесу дівчата переймають у професійних вчителів. З конкурсантками працює фіналістка конкурсу "Міс Рівненщина-2008", фіналістка та призерка всеукраїнських та регіональних конкурсів "Міс Західна Україна", "Красуня України", "Міс Україна-Поділля". Тетяна Климець. Майстерність кожної дівчини підтягує і директор конкурсу та агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька.


Хореграфічні номери дівчата репетирують з хореографом-постановником, балетмейстером Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру, заслуженим артистом України Олексієм Яришем.
8 березня подарували усім працівникам та гостям санаторію ексклюзивний концерт.
А вже в понеділок на них чекає своєрідний модельний екзамен - підсумковий концерт для гостей санаторію "Червона калина". Там вони продемонструють оригінальні виходи та постановки.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ