Голландці допомагатимуть розвивати на Рівненщині напівпровідникові технології
— Особливо важливим є її використання при виготовленні електродвигунів усіх типів: від автомобільного до виробництва вітряків – виду з покоління відновлювальної енергетики, питання ширшого використання якої так гостро стоїть у всьому світі, а попит постійно зростає, — прокоментував Юрій Трачук.
Рівненський РЦІР повідомляє, що керівництвом Програми "ПУМ" питання надання допомоги рівненському "Акватону" вирішено позитивно: заявку апліката схвалено та надано грант на впровадження місії, здійснюється підбір кваліфікованого експерта, візит якого очікується незабаром.

Посівний календар на березень 2025 року: що та коли садити

Березень 2025 року принесе справжнє весняне пробудження, коли дні стануть довшими і теплішими, а роботи в саду та на городі активізуються.
переглядів: 123
Хрусткі картопляні вафлі: готуємо смакоту за 20 хвилин

Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити своє меню, а звичні страви з картоплі вам вже набридли, спробуйте зробити картопляні вафлі.
переглядів: 1149
Пишна та здорова розсада: Чим поливати та як доглядати

Багато овочевих культур в умовах Рівненщини вирощуються через розсаду. Зверніть увагу на помилки, яких краще уникнути при вирощуванні розсади, – це зекономить Ваш час, сили та гроші.
переглядів: 5348
Нові правила: з 1 березня змінюються виплати для ВПО

Від завтра, 1 березня, в Україні запрацюють ові правила виплат ВПО.
переглядів: 1255
Як приготувати ідеальні деруни: поради для зменшення кількості жиру

Деруни – одна з найулюбленіших страв української кухні, що приваблює хрусткою скоринкою та ніжною текстурою. Однак надмірне вбирання олії під час смаження може зробити їх надто жирними й змінити смакові характеристики.
переглядів: 309