Ми у Facebook
17.05.2011, 15:38

У Рівному загублену дитину знайшли ДАІшники

Трирічного хлопчика пустили погуляти у дворі будинку та вже за мить... загубили.
14 травня до Рівненського міськвідділу міліції надійшло тривожне повідомлення від мами, яка загубила свого трирічного сина.

Справа в тому, що маленький Станіслав пішов з дому надвір погуляти і вже через кілька хвилин дитину у дворі будинку на вулиці О. Дундича, 2/20 батьки не виявили. Повідомлення про зникнення дитини одразу ж передали черговому відділу ДАІ Рівненщини. Прикмети зниклого хлопчика негайно були повідомлені усім нарядам, які патрулювали в той час вулицями міста. Завдяки спостережливості інспекторів ДПС Руслана Янковського та Андрія Яремчука дитину помітили поблизу магазину "Бджільництво" на вул. Кн. Володимира. Хлопчик плакав, був розгублений та не знав, що йому робити далі. Інспектори ДАІ доставили дитину в міськвідділ міліції, де й передали схвильованим батькам.

На щастя, цей прикрий випадок закінчився без трагічних наслідків. Страшно навіть уявити, як маленький Станіслав, не знаючи міста, пройшов сам близько двох кілометрів вулицями Рівного, неодноразово перейшов проїжджу частину і не потрапив під колеса! Найбільше вражає байдужість рівнян, адже не помітити те, що трирічна дитина блукає сама вулицями міста, просто неможливо! Тоді чому ж ніхто не запитав, яким чином дитина опинилася сама на вулиці і де її батьки? Хлопчику дійсно пощастило, що він не потрапив до злих рук і щодо нього не було скоєно жодних злочинів.

Батьки зі сльозами на очах дякували працівникам міліції, а останні в свою чергу нагадували бути уважними та пильними до своїх чад.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ