Ми у Facebook
21.05.2011, 07:39

Створюємо "Теплий край" в оселі

Матеріал розміщено на правах реклами

Одинадцятий день народження нещодавно відзначила компанія "РЕНОМЕ-ПАРТНЕР". Маючи значний досвід виробництва металопластикових конструкцій (ТМ "ВІКНОВА"), компанія не стоїть на місці, а постійно розвивається та рухається вперед. Адже головний девіз роботи "РЕНОМЕ-ПАРТНЕР" — зробити помешкання своїх споживачів більш комфортними та затишними. А тому компанія постійно впроваджує технологічні новинки у власне виробництво.
З весни цього року "РЕНОМЕ-ПАРТНЕР" пропонує вікна зі склопакетами, виготовленими за інноваційною технологією "Теплий край".

— Такі вікна мають безліч переваг, — коментує директор ТОВ "РЕНОМЕ-ПАРТНЕР" Людмила КУБАЙ. — Найголовніше: вони не "плачуть", адже ймовірність утворення конденсату зменшується на 80%. Вікна, виготовлені за системою "Теплий край", зберігають на 50% більше енергії. До того ж нова технологія відкриває більші можливості для виготовлення вікон будь-яких форм і розмірів, наприклад, трикутної форми.

У виробництві таких склопакетів використовують дистанційні рамки нового покоління, які мають найменшу серед аналогів теплопровідність, допомагають запобігти утворенню плісняви та промерзанню скла. Безперечно, вікна зі склопакетами за системою "Теплий край" створять приємний та затишний мікроклімат в оселі. А насолоджуватися ними можна впродовж тривалого часу. Адже термін використання такого склопакету — 30 років. Тому його переваги відчують не тільки наші клієнти, а й їхні діти.

Система "Теплий край", розроблена американською компанією TruSeal, вже міцно утвердилася на світовому ринку виробництва вікон. А нині відчути її переваги завдяки "РЕНОМЕ-ПАРТНЕР" можуть й рівненські споживачі.

— До кінця цього року вартість вікна, зробленого за традиційною технологією та системою "Теплий край", буде однаковою. Таким чином ми подаруємо нашим споживачам можливість вибрати для себе склопакети й визначити, які з них кращі, — додає пані Людмила. — До речі, у цьому році ми ще й самі виготовлятимемо склопакети, щоб наші клієнти могли легко і зручно змінити їх при потребі.





На правах реклами