Ми у Facebook
09.06.2011, 14:56

Дітей рівненських акторів виховують... Чехов та Франко [БЛОГИ]

У родині двох відомих акторів Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру — Ніни та Ігоря Ніколаєвих — росте маленький Дарій. Йому три з половиною рочки.
Про "нелегке", але надзвичайно цікаве дитинство своєї малечі пише Ніна Ніколаєва у своєму блозі.

— Щойно встигаєш забрати сина з садочка, як вже за годину у мами з татом вечірня репетиція. Тоді доводиться прилучати своє чадо з юних літ до спілкування з прекрасним, і замість вечірнього мультика звучать зауваження режисера і, якщо той у гарному гуморі, то іноді його слова навіть схожі на казку :) — ділиться секретами вона.

І додає:
— А ще театральній сім'ї у вихованні дуже потрібна зовсім не театральна допомога — в якості незамінної і улюбленої бабусі! Ще важливе оточення, в якому розвивається дитина, все-таки віками повелось називати Театр — Храмом. І хоч до Храму заходять різні люди, духовної суті він від того не втрачає! То ж добре, коли дитя іде до храму, хоч такого мистецького. Поки батьки зайняті "розбором сценічних польотів", у дитячу душу, окрім слів з п'єси, ніхто і не втручається! І вона росте собі, розвивається, ось її вже виховує Чехов, Іван Франко, ось зі сцени говорить не просто мама, а Фея :)

ЧИТАТИ ПОВНУ ВЕРСІЮ БЛОГУ





На правах реклами