Ми у Facebook
27.07.2011, 10:28

У рівненській міліції - кадрові перестановки

Нові призначення відбулися в управлінні МВС України в Рівненській області.
Відповідно до наказу МВС від 6 липня 2011 року на посаду начальника управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Рівненській області призначено майора міліції Мицака Романа Васильовича.

До цього часу він працював на посаді начальника відділу боротьби з етнічними ОЗГ УБОЗ та міжнародною злочинністю ГУБОЗ МВС України.

Натомість, підполковник міліції Андрій Кулинич, який донедавна керував обласним УБОЗом, відтепер обіймає посаду першого заступника начальника УМВС України в Рівненській області.

А відповідно до наказу МВС України від 14 липня 2011 року "Про відрядження працівника ДКР у розпорядження УМВС України в Рівненській області", тимчасове виконання обов’язків начальника управління карного розшуку УМВС доручено полковнику міліції Юрчуку Геннадію Івановичу. До цього він перебував на посаді заступника начальника Управління розкриття злочинів проти власності – начальника відділу розкриття злочинів проти власності Департаменту карного розшуку МВС України.

Полковник міліції Василь Забейда наразі займається документальним оформленням виходу на заслужену пенсію.

Згідно з наказом МВС України від 19 липня 2011 року начальником УДСБЕЗ УМВС України в Рівненській області призначено полковника міліції Просяника Сергія Анатолійовича, який донедавна обіймав посаду заступника начальника УДСБЕЗ УМВС України в Київській області.

Особова справа попереднього керівника цієї служби, майора міліції Віктора Галайського, направлена у Міністерство внутрішніх справ України, де і буде прийматись рішення про його подальше призначення.

Про це повідомили з ВЗГ УМВС України в Рівненській області.





На правах реклами