Ми у Facebook
02.08.2011, 16:31

Рівненський скейтпарк відродиться біля “Авангарду”

Фото: http://rivne-today.com

Рівненський скейтпарк, який минулоріч демонтували з-під стін облдержадміністрації, відновлять.
Рівненському скейтпарку знайшли нове місце. Спеціальний майданчик для спортсменів-екстремалів минулоріч демонтували з-під стін облдержадміністрації. На його місці нині — автомобільна стоянка. Скейтпарк же обіцяли перенести, і ось нарешті ніби знайшли куди.

Парк для рівненських скейтерів уже незабаром облаштують поблизу стадіону “Авангард”. Він розташується неподалік запасного футбольного поля і майданчика для метання молота. За словами заступниці міського голови Рівного Галини Кульчинської, таке розташування влаштовує і міську владу, і самих скейтерів. Владу, бо ж земельна ділянка уже відведена, а тому там можна проводити будь-які роботи, до того ж це територія, так би мовити, спортивна, а тому жодних перепон для використання коштів немає. Скейтери ж, за словами пані Кульчинської, самі обрали цю територію та визначились із площею.

— Обладнання буде те, яке демонтували з-під облдержадміністрації. Залишиться лише відновити фанеру, яку розікрали. Якщо брати нове обладнання, то це дуже багато грошей, — зазначила пані Кульчинська.

Нині залишилось тільки знайти кошти на нове асфальтове покриття, яке відповідало б вимогам, та освітлення й обгородження території. За попередніми підрахунками — це близько 200 тисяч гривень. У планах - відновити обіцяний скейтпарк уже до кінця цього року.

Що ж до намірів обласної ради прийняти весь майновий комплекс стадіону “Авангард” у свою власність, то, запевнила пані Галина, поки жодних кроків у цьому напрямі зроблено не було.

— "Авангард" як майновий комплекс — це саме приміщення стадіону і ще шість гектарів землі. Якщо навіть хтось прийме рішення, щоб віддати все, хоч я категорично проти цих речей, особливо якщо мова йде про передачу землі, то це все рівно буде територія, яка віддана під спортивні споруди, – роз’яснила Галина Кульчинська.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ