Ми у Facebook
23.09.2011, 13:39

У Рівному до 1 жовтня триває набір до Школи універсального журналіста

Цікавить робота журналіста, телеведучого? Хочеш взяти участь у телепробах у студії "Рівне 1"? Прагнеш знайти нових друзів, вдосконалити навички спілкування? Тоді тобі — до Школи універсального журналіста! Набір триває до 1 жовтня!
Школа універсального журналіста — це 10 занять, які тривають по дві години кожне, і проходять у вечірній час у робочі дні на базі телеканалу "Рівне 1". Початок занять — у понеділок, 10 жовтня.

Учні ШУЖ пробують себе у ролі телеведучих на "Рівне 1"

Прийом на навчання — за результатами співбесіди. Щоб записатись на співбесіду та отримати детальнішу інформацію — напишіть на vg2001@ukr.net або зателефонуйте (050) 339-39-85.

Керівник Школи універсального журналіста — Віталій Голубєв, головний редактор Видавничого дому "ОГО", ведучий телеканалу "Рівне 1", викладач кафедри журналістики та літературознавства Національного університету "Острозька академія".

На заняттях йдеться не лише про журналістику, а й про психологію, риторику — ті галузі, знання з яких потрібні будь-кому, хто прагне досягати поставлених цілей, успішно спілкуватися, чітко і переконливо говорити, ставити питання так, щоб отримувати на них бажані відповіді! Недарма ж у назві ШУЖ є слово "універсальний", а випускники ШУЖ традиційно відзначають особливу позитивну теплу дружню атмосферу занять!

Усміхнені, радісні, щасливі... По закінченні навчання ШУЖиків переповнюють позитивні емоції!
Усміхнені, радісні, щасливі... По закінченні навчання ШУЖиків переповнюють позитивні емоції!


Як проходять заняття у ШУЖ

Вік учасників Школи універсального журналіста - від 15 до 28 років. По закінченні видається диплом.

Група ШУЖ "В Контакте"

Організатори здійснюють подальшу підтримку випускників у їхній діяльності. Старшокласникам надається сприяння у підготовці публікацій на творчий конкурс для вступу до ВНЗів за спеціальністю "Журналістика".


Відеоролик про Школу універсального журналіста





На правах реклами