Ми у Facebook
15.11.2011, 11:44

У Рівному нова перукарня робить клієнтів янголами [Фото+Відео]

Нова перукарня запрацювала у Рівному в МПК "Тестильник". У салоні "Аngel" професійна команда перукарів-стилістів, візажистів за лічені хвилини перетворять на ангела кожного клієнта. Адже тут зібрали кращий досвід створення стилю для наймаштабніших конкурсів краси, відомих модних подій Рівного.
Індустрію моди можна успішно розвивати і на місцевому рівні. Це з року в рік доводить директор агентства моделей "ПАННА" Вікторія Дембіцька. За 15 років роботи вона накопичила досвід проведення модних подій, конкурсів та фестивалів, а головне - власноруч "зліпила" кілька десятків відомих в Україні і за кордоном моделей. З роками і сформувалась команда професіоналів, здатна створити образ для професійної моделі за декілька хвилин.



Утім, тепер це задоволення доступне і для звичайних рівнян. Кращі з кращих тепер працюють у перукарні "Аngel" у міському палаці культури "Текстильник".



- Із самого початку орієнтуємось на різних клієнтів. Однаково професійно обслуговуємо і дітей, і матусь, чоловіків, молодих хлопців та дівчат, - наголосила власник перукарні "Аngel" Вікторія ДЕМБІЦЬКА. - Клієнтам пропонуємо всі види стрижок, весільні та вечірні зачіски, лікування, ламінування, мілірування волосся, професійний макіяж, манікюр. Хочемо подарувати красу янгола кожному.

У якості роботи майстрів відвідувачі змогли переконатися на офіційному відкритті салону "Аngel" 12 листопада.



Менше, ніж за півгодини звичайна відвідувачка перукарні перетворилась на справжню принцесу.

Тут їй створили не тільки довершену зачіску, а й зробили професійний візаж, а фахівці модельного агентства підібрали сукню.







Крім того, гості свята змогли побачити виконання професійних моделей агентства "ПАННА" довершеність образів, які створили перукарі та візажисти. Розіграли серед присутніх і подарунки та дисконтні картки на знижку. До слова, її отримати постійні клієнти зможуть і пізніше. Адже у перукарні діє широка система знижок. Так, за перше відвідування знижка - 5 %, щопонеділка для студентів - 50 % знижки.


Ангели роблять подарунок і кожній жінці - у свій день народження вона може зробити зачіску за півціни. А пенсіонери можуть безкоштовно постригтись у четвер. Для усіх клієнтів кожне восьме обслуговування - безкоштовне. Тож зробити крок до райського стилю у Рівному тепер зовсім просто.








На правах реклами