Ми у Facebook
25.11.2011, 13:43

Податківці Рівненщини перевіряють продавців піротехніки

Під час перевірки одного з ринків міста Рівного співробітники податкової міліції УПМ ДПА в Рівненській області виявили торгову точку, де протизаконно продавалася піротехніка. Власник не мав необхідних дозволів та ліцензії, щоб займатися цим видом діяльності.
Згідно з чинним законодавством, податківці склали протокол-порушення за статтею 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Порушення порядку провадження господарської діяльності". Про це повідомила прес-служба УПМ ДПА в Рівненській області.

Податківці вилучили більше ста тисяч штук різних видів піротехніки. Орієнтовна вартість вилученого товару становить понад 20 тисяч гривень. Згідно з чинним законодавством, підприємцю загрожує штраф від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції.

В Управлінні податкової міліції наголошують, що піротехнічні засоби є групою товарів підвищеної небезпеки, її заборонено продавати особам, які не досягли 18 років. Місця реалізації піротехніки мають бути спеціально обладнані та відповідати протипожежним та іншим вимогам безпеки.





На правах реклами