Ми у Facebook
05.12.2011, 10:13

Скандальний довгобуд на вулиці Коновальця у Рівному обіцяють здати до кінця року

Показово "таврувати" недобросовісних будівельників "в науку іншим" запропонував міський голова Рівного Володимир ХОМКО. Зокрема, "розібратися" із залученням усіх можливих інстанцій із керівником ЗАТ "Будівельна компанія "Рівнепромбуд" Іваном Сусловим.
— Пам’ятаєте, ми давали гроші Суслову на добудову будинку (будинок на Коновальця, 1 — своєрідний "спадкоємець МЖК "Газотрон" — авт.), і він обіцяв, що усе зробить? — запитав у депутатів мер. — Так от, він нічого не зробив. Уже вкотре обманув тих людей. Місто вже й доплатило, а там навіть земельна ділянка не заасфальтована, — обурювався пан Хомко. А також запропонував залучити до такого показового "таврування" і засоби масової інформації, і депутатів, і навіть прокуратуру.

— Ви не спішіть, — остудив пил міського голови депутат Любомир ГЛАДУН. — Він (Іван Суслов — авт.) дав гарантію, що 22 грудня введе в експлуатацію, а на 31 грудня — здасть будинок. Причому він показував фінансові можливості. Є там певні моменти, але він пообіцяв, що здасть. Якщо вже до 31 не здасть — тоді можна буде розбиратись.

— Я тільки за те, щоб він здав. Але у мене є підозри: бо як тільки починається зима, відповідно до нормативних документів будинок можна здати без благоустрою. Якщо він так думає, то дуже помиляється. Усе має бути зроблено, — був категоричним мер.

Нагадаємо, мова йде про зведення будинку на вулиці Євгена Коновальця, 1. У березні цього року рішенням міської ради депутати вирішили надати колишнім членам МЖК "Газотрон", які мали отримати квартири максимум у 2006 році, безповоротну фінансову допомогу на завершення будівництва.

Рівненські житлові довгобуди здадуть. Скоро...

Втім, затребували у забудовника гарантій, що і ці гроші "не з’їсть інфляція". Гендиректор ЗАТ "Будівельна компанія "Рівнепромбуд" Іван Суслов тоді надав письмове зобов’язання ввести в експлуатацію будинок на вул. Коновальця вже до червня цього року. Втім, будинок досі не зданий.





На правах реклами