Ми у Facebook
21.12.2011, 11:14

Рівненський льонокомбінат роздає щедрі подарунки

І студентів, і малечу встиг порадувати цього тижня власник Рівненського льонокомбінату Олег Червонюк. Спочатку вручили колективу Рівненського центру професійно-технічної освіти сервісу і дизайну надсучасну швейну машину, а у День Святого Миколая презентували одяг вихованцям Рівненського дошкільного спецбудинку.
Цієї п'ятниці у колишньому рівненському училищі №5 було людно. Чимало гостей завітало до навчального закладу, щоб привітати його працівників та учнів зі славним ювілеєм — 50-річчям.

Цінуючи і поважаючи те, що свого часу Рівненський льонокомбінат тісно співпрацював, навіть можна впевнено сказати — дружив, з училищем, до майбутніх рівненських умільців на свято завітав і Олег Червонюк, нинішній власник підприємства.

— Ми колись були, як рідні, — розповів директор ДПТНЗ Рівненського центру ПТО сервісу і дизайну Михайло Назарук. — І тепер, коли Олег Казимирович взявся за відновлення потужностей льонокомбінату, ми віримо: колишня співпраця відновиться. Ми навіть маємо певні напрацювання у подальшій спільній роботі.

Читайте також:
Рівненський льонокомбінат повертається до життя [+Відео]

Першу лінію Рівненського льонокомбінату урочисто запустили [+Фото]

Рівненський льонокомбінат конкуруватиме з Китаєм

Рівненське підприємство скоро випускатиме першу продукцію





На правах реклами