Ми у Facebook
24.12.2011, 09:10

На Рівненщині молодик виманив у коханої 5 тисяч гривень нібито на лікування

За шахрайство над коханою чоловік отримав чотири з половиною роки позбавлення волі.
Місяць по крупинках видурював 23-річний Олександр гроші та коштовності на загальну суму 5 тисяч гривень у коханої. Основним аргументом була необхідність лікування від смертельної хвороби. Дівчина бездумно вірила, допоки не побачила молодика п'яним на гулянці. Вона звернулася за допомогою до правоохоронців, які встановили, що Світлана не перша жертва шахрайських дій цього Ромео.

Розпочинаючи романтичні стосунки з 22-річною Світланою, хлопець був добряче обізнананий про фінансування дівчини. Виявилося, мама потенційної другої половинки непогано заробляє за кордоном та систематично пересилає гроші донечці. Довідавшись про черговий грошовий переказ Світланці від мами, одного дня з порога кавалер заявив, що в нього пухлина головного мозку і йому терміново потрібна операція. У дівчини це не викликало жодних додаткових запитань, адже здоров'я коханої людини було тоді для неї головним. Хлопець повідомив, що операцію проводитимуть московські медики та пообіцяв повернути "позичене" відразу ж після лікування.

Однак з часом на "медичні послуги" молодик просив усе частіше та більше. Не прокинулась його совість і тоді, коли заощадження скінчилися. Після цього він уже не гребував і ювелірними виробами, які дівчина знімала з себе заради його порятунку.

Йшов час, а медичне втручання так і не проводили. Після закінчення "золото-валютного запасу" у Світлани, хлопець навідуватися до неї перестав. Сумніви дівчини остаточно розвіялися після випадкової зустрічі з Сашком у розважальному закладі міста. Намагання владнати стосунки не увінчались успіхом: хлопець лише розсміявся. А наступного дня обдурена кохана вже писала заяву у райвідділі міліції.

- Після проведеної перевірки правоохоронці задокументували дев'ять епізодів злочинної діяльності молодика, - зазначив начальник Радивилівського РВ УМВС України в Рівненській області Володимир Качан. - На його рахунку грабіж, крадіжки, шахрайства та вимагання ֫- за кожним фактом порушено кримінальні справи.

Нещодавно за вчинені діяння Олександра було засуджено до 4 років та 6 місяців позбавлення волі. Зловмисник несе заслужене покарання та потроху сплачує нанесені потерпілим матеріальні збитки. Лише Світлана втратила дещо більше - віру у щире кохання.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ