Ми у Facebook
19.10.2024, 13:00

Чоловік "зчепився" з таксистом у Рівному без причини: йому присудили штраф понад 100 тис грн

За побиття таксиста рівнянина зобов'язали сплатити 114 тисяч гривень.
Рівненський міський суд ухвалив рішення щодо чоловіка, який, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, напав на водія таксі «Уклон».

Інцидент стався ввечері 4 червня 2023 року на вулиці Згоди в Рівному. П'яний чоловік підійшов до таксиста, який щойно підвіз клієнтку додому, та почав агресивно поводитися. Він звинувачував водія в порушенні правил дорожнього руху, лаявся й вдарив ногою по дверях авто. Таксист вийшов з машини й застосував проти нападника сльозогінний газ. У відповідь той вдарив його в обличчя, збив на землю та продовжив бити ногами.

Лікарі діагностували у водія таксі струс головного мозку та переломи великомілкової й малогомілкової кісток, що належать до ушкодження середньої тяжкості та спричинили тривалий розлад здоров'я.

Обвинувачений не визнав своєї провини, заявивши, що конфлікт вибив його з рівноваги і він не пам'ятає, як бив потерпілого. Однак він підтвердив, що не надав жодної допомоги таксисту, а в лікарню замість нього ходила його мати. Суд призначив рівнянину 1 рік обмеження волі та зобов'язав виплатити потерпілому компенсацію в розмірі 114 079 гривень.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ