Ми у Facebook
20.01.2012, 16:19

Мер Рівного пропонує рівнянам очолити прибирання снігу

Театральна площа

Міський голова Рівного Володимир Хомко добре оцінив старання міських комунальників у прибиранні снігу з вулиць. Хоча наявної техніки не достатньо. Тим хто знає як прибрати сніг краще, мер запропонує очолити шляхові служби.
На позачерговому засіданні рівненському міськвиконкому міський голова Рівного Володимир Хомко прокоментував ситуацію з прибирання вулицю від снігу:

— Багато хто критикує комунальні служби. Але наші дороги у хорошому стані, принаймні доїхати можна всюди. Така ж ситуація у інших містах України. У нас навіть краще. Хто не вірить зв’яжіться з колегами друзями з інших міст, вони це підтвердять. От журналісти "ОГО", а саме Олексій Кривошеєв познімали і опублікували фото та відео доріг в Рівному. Ситуація не проста, але техніка працює цілодобово, обслуговуючий персонал змінюється. Втім, маємо лише 15 одиниць техніки на 300 км доріг. Можливо нам потрібно 50 автомобілів чи сто. Але маємо тільки наявну кількість техніки.

Крім того міський голова запропонував долучитись до прибирання снігу всім небайдужим. Тих, хто знає як прибирати вулиці краще, Хомко готовий призначити начальником шляховиків. Хай через рік прозвітує про успіхи роботи.


Коментар:
Олексій Кривошеєв:"Щодо пропозиції «критикам» очолити міське ШЕУ. Якщо у місті не вистачає фахівців в цій сфері, тоді доведеться погоджуватись на цю пропозицію міського голови."




Звіти про прибирання доріг Рівного за тиждень читайте тут:

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

На нашу електронну пошту продовжують надходити фото вулиць Рівного з коментарями читачів. Пропонуємо вашій увазі без скорочень і коментарів - читайте:

У Квасилові "комунальні служби, як в Європі" працюють вночі

"Можливо, в мене зір поганий, або ж місто закупило невидиму супертехніку"

Зимові дороги Рівного: пішоходе, сиди вдома!

Зимові дороги Рівного: читачі продовжують надсилати фото

Зимові дороги Рівнещини: рейд з коляскою

Зимові дороги Рівного: дорогою на роботу

Зимові дороги Рівного: центр міста





На правах реклами