Ми у Facebook
23.03.2012, 10:07

Дві рівнянки — у фіналі телепроекту "Королева України-2012" [Фото+Відео]

Одразу дві рівненські моделі агентства "Панна" представлятимуть Рівненщину у конкурсі "Королева України". 19-річні красуні Лілія Боць та Софія Драганчук потрапили до числа 26 фіналісток телепроекту.
Як повідомлялось, цьогорічний конкурс "Королева України-2012" відбудеться у телевізійному форматі реаліті-шоу на Першому національному. Півфінальному відбору в Криму передувало декілька етапів кастингу, де організатори відсіяли кілька сотень дівчат з усієї України. У підсумку 33 кращі учасниці поїхали на півфінальний відбір шоу у Крим.

Лілія Боць
Лілія Боць


Софія Драганчук
Софія Драганчук


— Ми провели п’ять днів в одному з найкращих готелів Криму. Там відбулась і перша фотосесія проекту у фотохудожниці Ельміри Меметової. Провели ми і перші репетиції з хореографами проекту. Також тут пройшов благодійний аукціон, де кожна з учасниць представила свої лоти. Кошти, зібрані на ньому, передадуть важко хворим дітям. Я презентувала фотокартину рівненського фотографа Олени Зень "Онко", яка завоювала золоту медаль "Фовернісажу на Покрову", — розповіла костопільчанка Софія ДРАГАНЧУК.



Відбір фіналісток був дуже жорстким, адже організатори оцінювали не тільки красу та артистичність учасниць, а й їх людські якості. Подейкують, що голова оргкомітету конкурсу навіть офіціанток розпитувала про поведінку учасниць конкурсу.



— Мені довелось менше похвилюватися, адже ще під час попереднього кастингу отримала титул "Королева стилю" та автоматичну путівку в фінал, — зізналась одна з найвідоміших рівненських моделей, багаторазова учасниця Ukrainian Fashion week, учасниця показів у Мілані, Парижі, Москві та Токіо, мешканка Гощі Лілія БОЦЬ. — А дівчатам довелось похвилюватися, адже до фіналу потрапили тільки 26.



У підсумку компанію Лілії у фіналі склала і Софія Драганчук. Костопільчанка під час оголошення результатів навіть розплакалась від щастя. Втім, головні випробування у дівчат ще попереду. На початку квітня усі "Королеви України" вирушають до турецької Анталії, де триватиме десятиденна підготовка до фіналу конкурсу та відбудеться зйомка двох телепрограм. Гала-шоу конкурсу "Королева України 2012" відбудеться 25 квітня у Національній опері України.



Тим часом підтримати дівчат можна вже зараз. У конкурсі до 25 березня триває sms-голосування за титул "Телекоролева України". Щоб проголосувати за Лілію Боць, необхідно надіслати sms з текстом 04 на номер 3310, за Софію Драганчук - sms з текстом 05 на номер 3310.





ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Чотири рівнянки — у ТОП-50 Королев України [+Фото]
Рівнянка Ліля Боць достроково потрапила у фінал "Королеви України" [Фото+Відео]





На правах реклами