Ми у Facebook
27.03.2012, 16:13

Парад планет може спровокувати в Україні революцію?

Єдиний у ХХІ ст. парад планет за участі Венери, Землі й Сонця відбудеться 6 червня цього року.
— У ХХ столітті таке траплялося двічі — 1939 року, коли почалася світова війна, і напередодні вибуху на Чорнобильській АЕС, — каже астроном Ірина Ніколайчук.

Земля й Венера вишикуються в лінію, по один бік від Сонця. Венера "пройдеться" по його диску. Із Землі вона здаватиметься маленькою крапкою на тлі сонячного диска. Її можна буде спостерігати за допомогою телескопа. Створиться враження, що планети — сусіди. Але насправді їх розділяють сотні мільйонів кілометрів.

Мій товариш-геолог вважає, що парад планет може спровокувати природні катаклізми — виверження вулканів і землетруси. Землю накриють магнітні бурі. Цей період важко переживуть люди зі слабким серцем.

— Червневий парад планет охопить Україну, Східну Європу й захід Росії, — каже столичний біоенергетик Мирослав Олійник. — У Східній Європі з'явиться нова валюта, яка незабаром стане конкурентом долару і євро. В Україні люди будуть невдоволені вищим керівництвом держави й вийдуть на вулиці. Масове обурення може перерости в революцію. Відбудеться чимало змін в економіці — кілька великих підприємств збанкрутують, закриватимуться банки. Будуть грабежі на великі суми. Кілька можновладців погорять на хабарах. Тікатимуть за кордон, щоб уникнути розправи.

Багато несправедливо засуджених вийдуть на волю. Тоді варто чекати звільнення Юлії Тимошенко і Юрія Луценка.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Астрологи радять не лякатися високосного року
Астролог Ірина Кравець: 2012-й готує контрасти та протиріччя
Лариса Кармазь: краще життя в Україні — через п’ять років





На правах реклами