Ми у Facebook
11.05.2012, 09:32

На "Рівнесільмаші" виготовили перші дивани на експорт

На підприємстві "Рівнесільмаш" презентували, як саме в майбутньому виглядатиме готова продукція – дивани, які будуть експортуватися за кордон.
Учора, 8 травня, очільник Рівненської митниці Сергій Лук'янов зустрівся з президентом ТОВ "Морган Феніче" Лорейн Макмахон та головою правління ВАТ «Рівнесільмаш» Басарабом Романом Івановичем з приводу налагодження тісної та плідної співпраці. Саме тут, на виробництві, керманич митниці мав змогу познайомитися з планами на майбутнє іноземних інвесторів та побачити, як саме будуть втілюватися в життя існуючі задуми.

Про це OGO.ua повідомили з прес-служби Рівненської митниці.

Нагадаємо, що на ВАТ «Рівнесільмаш» із 2006 року почалася масштабна кампанія із залучення іноземних інвестицій на Рівненщину – восени цього ж року Франклін Дункан МакМахон став акціонером ВАТ "Рівнесільмаш", викупивши 40,75% акцій в канадської компанії Katredes, а згодом вже сконсолідував понад 90 відсотків акцій.

Головною ціллю інвесторів стала часткова переорієнтація виробництва. Із 200 тисяч квадратних метрів виробничих площ, які поки що не використовуються повністю, на 40 тисячах «квадратів» головні акціонери «Рівнесільмашу» планують відкрити меблеву фабрику, яка буде здійснювати виготовлення та експорт готової продукції – м'яких меблів, в країни Європи та СНД. На даний момент відбувається налагодження виробництва – встановлюються верстати, завозиться техніка та матеріали, проходять підготовку майбутні робітники, обладнано два зали швейною технікою, відбуваються останні налаштування високопотужних котлів, які працюють на відходах деревини та покликані обігріти "немаленьке" приміщення, в якому будуть працювати над виготовленням меблів. Гості вже навіть мали можливість побачити на власні очі, як саме в майбутньому буде виглядати готова продукція – на підприємстві вже виготовлено перші взірці диванів, які будуть експортуватися за кордон.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Матвієнко задоволений інвестором “Рівнесільмаш”
На Рівненщині запрацює потужна меблева фабрика





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ