Ми у Facebook
22.05.2012, 17:53

Рівнянки стали фіналістками конкурсу "Міні-міс Україна-2012" [+Фото]

Юних рівненських моделей агенства "Панна" відзначили на всеукраїнському конкурсі "Міні-міс Україна-2012". Софія Самсонюк виборола титул "Найкраща співачка", а Софія Омельчук стала "Міні-міс модницею".
Традиційно фінал конкурсу "Міні-міс Україна-2012" пройшов у столиці. Право представляти Рівненщину на конкурсі ще торік виборола юна випускниця школи моделей "Панна" Софія Самсонюк, яка стала переможницею конкурсу "Міні-міс випускниця". Рівненський десант на конкурсі "Міні-міс Україна" підсилили і ще однією рівнянкою Софією Омельчук. Дівчина вже має досвід участі у великих конкурсах. У 2010 році вона стала “Другою віце-міні-міс Західна Україна”.




У столиці до першості маленьких красунь дівчата готувались цілий тиждень. На фіналі "Міні-міс Україна" демонстрували свою красу в трьох виходах — національні костюми, мій коник та вечірні сукні.



— Дуже сподобалась підготовка до конкурсу. Адже з нами працювали справжні професіонали. Так, виходи учасниць ставив відомий хореограф Андрій Єрьоменко, — розповіла Софія Самсонюк.



У підсумку журі конкурсу визнало Софію Самсонюк "Найкращою співачкою", а Софія Омельчук стала "Міні-міс модницею".

Дівчата планують і надалі пробувати свої сили в конкурсі, а допомагати їм у цьому обіцяє наставник та директор агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька.






На правах реклами