Ми у Facebook
20.09.2024, 19:51

Внаслідок аварії жінку затисло в авто: першими почали допомогати поліцейські

На Рівненщині поліцейські офіцери громади врятували постраждалих унаслідок ДТП, що сталася на трасі «Київ-Чоп» поблизу Квасилова. В аварії зіткнулися вантажівка «Daf» та легковий автомобіль «Volkswagen». У салоні легковика на пасажирському сидінні затисло жінку.
Правоохоронці Євген Вовчок та Роман Петренко, які їхали цією трасою, першими прибули на місце події. Вони викликали швидку допомогу та разом із небайдужими водіями розпочали операцію з порятунку постраждалих. Поліцейські намагалися відкрити деформовані дверцята автомобіля, щоб медики мали доступ до постраждалої. Жінка втрачала свідомість і знову приходила до тями, тож Євген Вовчок постійно контролював її стан і дихання, а Роман Петренко надав першу медичну допомогу водійці, забинтувавши її руку.



Попри значні зусилля, дверцята вдалося зірвати лише за деякий час. Однак, аби уникнути можливого погіршення стану потерпілої, у якої могли бути пошкоджені хребет або шия, поліцейські не стали її рухати.

Медики, які прибули на місце події, оперативно транспортували жінку на ношах до автомобіля швидкої допомоги. З численними травмами її було госпіталізовано до лікарні. Наразі 45-річна мешканка Хмельницької області перебуває під наглядом лікарів.

За повідомленням з поліції Рівненської області.

ДТП у Дубенському районі: нетверезий водій спричинив аварію.





На правах реклами