Ми у Facebook
19.06.2012, 08:57

У Рівному депутат міськради Тарас Максименко опанував фах діджея [+Фото]

Депутат Рівнеради, директор Міського палацу культури "Текстильник" Тарас Максименко закінчив навчання у школі діджеїв. Таким чином екс-прес-секретар губернатора реалізував мрію навчитись створювати та "міксувати" музику. Проте на дискотеках почути його виступи не вдасться.
Як розповів депутат, електронною музикою він захоплювався ще зі школи. Постійно стежив за новими виконавцями та течіями такої музики.



— Разом з електронною музикою дуже люблю і поважаю класичний рок. І це нітрохи не заважає моїм музичним вподобанням. Постійно хотів більше дізнатись, як створюють електронну музику, та все не випадало нагоди, — зізнався Тарас Максименко. — Про школу діжеїв Studio21 дізнався ще три роки тому. Проте тоді працював в адміністрації, пізніше займався серйозно політикою і часу на це не було. А навесні наважився.



За словами директор Міського палацу культури навчання в школі тривали майже три місяці. За цей час депутат опанував тонкощі "міксування" треків та трішки вивчив музичну апаратуру. А також здавав музичний іспит та отримав діджейське прізвисько Dep.



— У першу чергу хотів для себе зрозуміти, як все працює. Спробувати свої сили у написанні музики. Проте на професійному рівні займатись цим не планую. Тому навряд чи вдасться почути мою музику на дискотеках. Хіба що в Палаці культури під час свят. Натомість хочу більше сконцентруватися на створенні музики. Тому планую до кінця року пройти навчання на курсі DJ PRO.



Нагадаємо, Тарас Максименко працював прес-секретарем колишнього голови Рівненської облдержадміністрації Віктора Матчука. Продовж одного скликання був депутатом Рівненської обласної ради. Пізніше керував парком культури та відпочинку імені Тараса Шевченка. Зараз він обраний депутатом Рівненської міської ради та працює директором МПК "Текстильник".





На правах реклами