Як рятувати м’ясо, коли вимкнули світло чи зламався холодильник [+ПОРАДИ]
- Або ж залити м’ясо сирим молоком чи міцним соляним розчином.
- Ще один спосіб: насухо витерти м’ясо, щедро обмастити його розтопленим яловичим жиром або смальцем, загорнути у пергаментний папір і підвісити у прохолодному місці.
- Дехто опускає сире м’ясо на хвилину в киплячу воду або оброблює до утворення тонкої сухої скоринки над вогнем газової плити чи багаття, а потім обв’язує нитками й підвішує десь на протязі.
- Можна злегка обсмажити м’ясо з усіх боків у будь-якому жирі на сковорідці і покласти на день-два у прохолодне місце. А потім приготувати з нього те, що запланували.
- Обгорніть листям свіжої кропиви й загорніть у пергамент і кілька шарів газетного паперу, а потім у поліетиленовий пакет.
- Загорніть шматок свіжого сирого м’яса у поліетиленовий мішечок, потім у газету, знову мішечок, газету і т.д. Чим більше шарів, тим довше збережеться м’ясо.
Заморожена курка, загорнута у поліетиленовий пакет і не менше 4 шарів газети, а потім ще в один поліетиленовий пакет, і насамкінець - у стару ковдру, куртку чи шерстяну хустку, не зіпсується і через добу.
Свіжі печінку, нирки та інші субпродукти влітку зберігати без холодильника не можна! Одразу ж займіться їх термічною обробкою.
До 1 березня необхідно оновити декларації для дітей: детальна інструкція
З 1 березня 2025 року декларації ваших дітей можуть стати недійсними. Згідно з новими правилами, затвердженими Кабінетом Міністрів, з 1 березня 2025 року всі декларації про вибір лікаря для дітей мають пройти верифікацію.
переглядів: 240
В роботі сервісних центрів МВС запроваджено тимчасові обмеження
З 1 лютого 2025 року тимчасово призупинено прийом документів для реєстрації та перереєстрації транспортних засобів.
переглядів: 214
Рівненський зоопарк шукає працівників: хто потрібен на роботу
Обіцяють, що навчать та розкажуть усе, що треба. Головне - бажання працювати та дбайливо ставитись до пухнастих підопічних.
переглядів: 2455
Яйця по-флорентійськи: рецепт королівського сніданку
Якщо ви шукаєте ідею для незвичайного сніданку, зверніть увагу на яйця по-флорентійськи. Ця витончена страва поєднує ніжні яйця-пашот, ніжний шпинат і оксамитовий голландський соус.
переглядів: 281
Гармонія та рефлексія: астропрогноз на неділю
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 2 лютого.
переглядів: 325