Ми у Facebook
26.06.2012, 17:12

"Нове покоління" зцілює рівнян та вирішує їх проблеми

Прихожани церкви проводять соціальну роботу, займаються благодійністю та допомагають дітям-сиротам.
"З 13 років я курила, з 16 — вживала хімічні наркотики, в 21 рік укололася вперше. Життя перетворилось на постійний хаос, часті депресії. В 27 років після молитви Господь вивільнив мене від цієї залежності. Здоров'я потроху відновилося. Вже 5 років як веду здоровий спосіб життя і виховую здорову дитину. Слава Богу! Таке чудо міг зробити тільки Він!"

Таких змін у житті, як-от у рівнянки Юлії, пастор Української Християнської Церкви "Нове покоління" Віталій ПОПОВИЧ бачить багато. Майже щонеділі люди приходять вже свідчити про своє зцілення чи зміни, які відбулись після відвідування таких служінь та молитов за зцілення.

Ще у 20-річному віці Господь відкрив Себе для хлопця, після чого Віталій присвятив Йому своє життя. У м.Рівному, зовсім недавно, він започатковує велике служіння, в чому бачить своє покликання.

— Для Бога немає нічого неможливого, — розповідає пастор Віталій. — Наша церква прагне показати людям, що Ісус Христос справжній, живий і є серед нас. Завдяки вірі в Христа, життя людини змінюється. Ісус зцілює та відроджує нас зсередини. У Біблії сказано: "Служіть Господу Богу вашому і Я благословлю ваш хліб, вашу воду і вбережу від хвороб".

Життя у кожного складається по-різному: хтось довго не може завагітніти, комусь дошкуляє нестерпний біль, дехто втратив радість чути чи бачити, у когось фінансові чи інші проблеми. Змінити життя на краще може тільки Бог. Він вирішує, допомагає, зцілює духовно і фізично, та очищує душу кожного, хто звертається до нього і щиро розкаюється.

Служіння Церкви "Нове покоління" (www.newgeneration.in.ua) об’єднує більше 120 церков по всіх областях України. Окрім проповідування Слова Божого, церква займається благодійністю та проводить соціальну роботу. Віряни читають лекції для учнів щодо профілактики СНІДу та негативних явищ серед дітей та молоді, допомагають одягом та їжею дітям-сиротам, працюють з ув’язненими у понад 60 тюрмах, утримують реабілітаційні центри. Завдяки злагодженій роботі персоналу тисячі людей звільнилися від наркотичної залежності й повернулися до нормального життя.

— Наша Церква пропонує кожному життя таке, яким хоче бачити його Бог, — каже Віталій Попович. Життя гармонійне, повноцінне і щасливе. Адже ми всі є дітьми Отця нашого Небесного і Він нагороджує нас талантами, робить нас здоровими, відновлює стосунки в сім'ї, поліпшує матеріальні статки. Всім хорошим ми завдячуємо Богу. Він знає відповіді на всі наші питання. Він наша надія.

Щонеділі об 11 годині, у приміщенні актової зали Кооперативного коледжу (вул. Соборна, 10) проходять служіння та молитва за зцілення та кожну потребу. Довідки за телефоном: 45-15-15.





На правах реклами