Ми у Facebook
18.07.2012, 17:23

Анжеліка Рудницька представить рівнянам “Містерію літочислення”

Відома уродженка Рівного, співачка, телеведуча, майстриня представить унікальну колекцію робіт — результат восьмирічної праці.
Протягом кількох останніх років три окремі виставки Анжеліки Рудницької, яка народилася у Рівному, мандрували світом. Відбулося понад 50 "персоналок" - у Франції, Угорщині, Бельгії, Нідерландах, Болгарії, Румунії, Македонії, Сербії, Хорватії, Чорногорії, Естонії, Литві, Латвії, Польщі, Кореї та інших країнах, йдеться на сайті співачки.

Вперше виставку “Містерія літочислення” побачили кияни ще у лютому-березні цього року. А тепер результат 8-річної діяльності всесвітньо визнаного майстра мистецтв (звання «World masters» художниці вручили у Південній Кореї у 2010 році) помандрує Україною - від Луганська до Ужгорода!

- За кордоном мої роботи виконують місію народної національної дипломатії, бо на виставки приходять як українські емігранти, так і місцеві прихильники мистецтва, відкриваючи для себе іншу Україну – яскраву, самобутню, доброзичливу, радісну. Пізнають емоційний бік нашої сутності, – розмірковує Анжеліка Рудницька, - Хотілося б, щоб і в Україні моє мистецтво виконало об’єднавчу функцію, зшивши моєю Любов’ю і моїм мистецтвом в одне усіх, хто по-різному розуміє країну.

“АРТ-ТУР моїх полотен МІСТЕРІЯ ЛІТОЧИСЛЕННЯ ТРИВАЄ. Визначилися із датою відкриття наступної виставки - 19 серпня, рідне РІВНЕ. Запрошую! Деталі - пізніше)” - написала майстриня на своїй сторінці у Facebook.

Як стало відомо, виставка, яка поєднала колоритні, несподівані, графічні роботи Рудницької, розташується у Рівненському обласному краєзнавчому музеї.





На правах реклами