Ми у Facebook
19.07.2012, 17:02

На Рівненщині відбувся табір пластунів "Я все можу"

Близько півсотні юних та дорослих членів організації "Пласт" узяли участь у двотижневому таборі під гаслом "Я все можу", який відбувся на мальовничих берегах Білого озера.
З ранку до вечора понад 50 дітей та дорослих із Рівного, Луцька, Кузнецовська, Острога, а також смт. Рафалівка Володимирецького й с.Лютинськ Дубровицького районів бавились в одну велику гру, розвиваючи вміння і навички, отримуючи нові знання та знаходячи нових друзів.

- Табір запам’ятається безліччю нових знайомств, теплими обіймами, смачними стравами, надзвичайною погодою, гамірливими сусідами та... комарами, - ділиться враженнями комендант табору, старша пластунка Наталія Кулініч, студентка Національного університету "Острозька академія". - Учасники мали можливість розвинути свої вміння всебічно - звідси й назва: "Я все можу". Для цього були організовані тематичні дні - пісенний, мандрівний, творчий, спортивний, інтелектуальний тощо. Учасники випробовували себе на теренових іграх, змагах та мандрівці, успішно виконуючи усі завдання та з усмішкою долали все нові перешкоди, що траплялись у них на шляху.



Кожен день у таборі розпочинався з притчі, яка змушувала підлітків задуматись над своїми вчинками та думками. Після сніданку - заняття: співи, куховарення, природознавство...

Із пластунів виходять успішні менеджери

- Щодня діти мали можливість стати одним цілим з надзвичайно прозорою водою Білого Озера – могли навчитись плавати та опановували вміння плавання на катамарані та байдарці; вчились танцювати та організували флешмоб, а кожного вечора мали запальні ватри, на яких співали українських пісень, бавились і зігрівались теплом ватри та один одного, - продовжує ділитись враженнями Наталія Кулініч. - Найбільше, мабуть, запам’ятається усім Купальська ватра, наповнена особливою енергетикою, переспівками, стрибками через вогонь у народних строях, топленням Марени та спаленням Купала. Та найголовніше - те, що учасники табору щодня доводили собі: вони і справді можуть все, варто лише захотіти.














На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра