Ми у Facebook
08.08.2012, 12:36

Майдан Злагоди в центрі Рівного? [+Фото]

Колоритний дідусь в капелюсі - справжній абориген, котрий може розповісти, як майже гектар землі центру опинився під контролем приватного бізнесу з іншого міста.
"...Я выхожу на Пляс де ла Конкорд" В.Маяковський ("Париж").

Спочатку була потужна піаркомпанія про те, що тут буде (такий як в Парижі) Майдан Злагоди. Потім, вночі, з підозрілою періодичністю (?) став загорятися будинок, що стояв на тому місці, де зараз сторожка автостоянки. Влада дуже оперативно(?) знайшла квартири на окраїнах для мешканців квартир цього будинку, та відселила в район пивзаводу кришнаїтів (кафе котрих загорялось кілька разів, бо було в цьому будинку).

ЖЕК-3 зніс будинок. Машинами комунальників, під особистим контролем тодішнього мера, було завезено щебінь, котрим відсипали цей "Майдан Злагоди". Кияни пропонували жителям будинку №57 на вул.16 Липня (в котрому досі живе дідусь-абориген центру) викупити їхнє житло за демпінговими (смішними) цінами. Ті відмовилися.

Потім територію обгородили металосітчатими панелями, поставили сторожку, дощату будку туалету "типу сортир" і почали брати гроші з рівнян, котрі ставлять тут свої авто.



Нещодавно власники автостоянки зробили "покращення" - замінили ржаві панелі на оцинковану сітку.



Більше фото - в ФОТОГАЛЕРЕЇ





На правах реклами