Ми у Facebook
08.08.2012, 15:03

У Рівному на Басовому Куті вже другий день немає світла

До редакції порталу OGO.ua звернулись мешканці з Басового Кута. Люди скаржилися, що в кількох будинках уже два дні немає світла, бо перегоріла трансформаторна підстанція. І ремонтувати її, за їх словами, ніхто не поспішає.
- Ми два дні не могли нічого добитися від "Рівнеенерго", - розповідає мешканка Басового Кута Олена. - Сьогодні восьмеро людей поїхали до них, щоб розібратися. Адже ми уже неодноразово скаржилися на цю підстанцію і раніше. Нас спочатку не хотіли пускати, мало не побилися з охоронцем. Проте потім вийшов представник "Рівнеенерго", який, виявляється, навіть не знав про таку проблему. Окрім того, ми написали заяви в Рівненську обласну адміністрацію, і нам пообіцяли сьогодні це питання вирішити.

У ПАТ "АЕС Рівнеенерго" кажуть, що про проблему знають, і переконують - світло в людей буде уже сьогодні.

- Справді, виникла така позаштатна ситуація, - говорить прес-секретар ПАТ "АЕС Рівнеенерго" Тетяна Корпусова. - Через високу температуру сталася пожежа на трансформаторній підстанції. Люди сьогодні до нас приходили, наш працівник роз'яснив їм ситуацію. Уже до вечора ми замінимо цю підстанцію на кращу - і світло у них буде.





На правах реклами