Ми у Facebook
30.08.2012, 16:33

На Рівненщині шукали чупакабру

У с. Бугрин Гощанського району знайшли чупакабру. Вона лежала мертва на дорозі. Люди переповідали, що вона була зростом 80 см, передні лапи маленькі, а мордочка — овальної форми. Зуби великі та гострі, шерсть чорно-руда та коротка, а хвіст —дуже довгий.
Моторошні історії про чупакабру періодично переповідають одне одному люди. Одні бояться цієї істоти. Адже, за словами очевидців, вона випиває кров домашніх тварин, залишаючи тіла жертв.

Інших же розповіді про неї просто смішать. Мовляв, це все нісенітниця та вигадки. Але попри це, чи не кожні півроку з’являється нова інформація про те, що хтось бачив чупакабру.
Не виняток і наша Рівненська область. За словами відвідувачки порталу OGO.ua Аліни, чупакабра повернулася знову на Рівненщину.

— 29 липня у селі Бугрин зранку знайшли чупакабру. Вона лежала мертва на дорозі. Люди переповідали, що вона була зростом 80 см, передні лапи маленькі, а мордочка — овальної форми. Зуби великі та гострі, шерсть чорно-руда та коротка, а хвіст —дуже довгий. Люди припускають, що це була її дитина, — написала Аліна.

Чи знайшли чупакарбру на Рівненщині - читайте далі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ