Ми у Facebook
04.09.2012, 10:04

На Рівненщині чоловіка, який забив до смерті свою дружину, засудили на дев’ять років

Таке рішення прийняв суддя Рівненського районного суду стосовно 47-річного Олександра, жителя с.Нова Любомирка Рівненського району, який забив до смерті у березні цього року свою дружину.
Восьме березня мало би бути святом, принаймні у нормальній родині. Та в Лариси й Олександра з Нової Любомирки не склалося. Постійні сварки, які нерідко закінчувалися бійкою, уже набридли всім. Подружжя проживало у будинку разом з невісткою та двома малолітніми дітьми. Проте сусідство з малолітніми не заважало їм випивати зайве.

Свято жінок святкували з друзями. Додому прийшли порізно. Вранці між ними знову зав’язалася сварка через те, що Лариса без дозволу чоловіка взяла телефон. Але, як то кажуть, горілка мирить. Випили мирову та почали святкувати далі.

Коли вони перебували удома вдвох, то знову почали сваритись. Олександр стверджував, що вказував жінці, щоб ішла спати, а та намагалася вигнати його з дому. Це не сподобалося Олександру. Схопив її обома руками і штовхнув від себе. Вона вдарилась головою об дверцята шафи, після чого впала на підлогу. Тоді в хід пішли кулаки.

Розлючений чоловік уже не міг зупинитися. Він щосили гамселив жінку, яка лежала на підлозі. Задовольнившись тим, що дав прочуханки коханій, підняв її та поклав на ліжко і приліг біля неї. Задрімав. Через деякий час Олександр заговорив до Лариси, та вона не відповідала – жінка не подавала ніяких ознак життя. Перелякавшись, він почав рятувати її. Та вже було надто пізно. Лікарі «швидкої» констатували смерть.

Як з'ясувалося, 47-річний Олександр у минулому мав проблеми із Законом. Йому не вперше лупцювати людину до смерті, тому що вже був засуджений за аналогічний злочин.

— За нанесення тяжких тілесних ушкоджень, від яких настала смерть людини, за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до десяти років, — зазначив начальник Рівненського РВ УМВС України в рівненській області підполковник міліції Руслан Мельник. – Нещодавно суд виніс рішення про позбавлення волі Олександра на дев’ять років.





На правах реклами