Ми у Facebook
01.10.2012, 11:15

Енергоблок №1 Рівненської АЕС підключили до мережі

1 жовтня о 06.01 енергоблок №1 (ВВЕР-440) підключили до енергомережі, який з 28 серпня перебував у “холодному” резерві. Триває планове підвищення потужності до номінальної.
Станом на 8.00 1 жовтня в роботі перебувають три енергоблоки Рівненської АЕС сумарною потужністю 2200 МВт. Зауважень щодо роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

На енергоблоці №2 (ВВЕР-440) триває 26-а доба середнього планово-попереджувального ремонту. У ремонті другий канал системи безпеки. Виконуються роботи за Програмою перевантаження ядерного палива в активній зоні реактора. Проводиться вихорострумовий контроль теплообмінних трубок парогенераторів. Тривають ремонтні роботи турбогенераторів. Всі ремонтні роботи виконуються згідно з графіком.

За минулу добу енергоблоками Рівненської АЕС вироблено 46,3 млн кВтг електроенергії, з початку місяця – 1 млрд 341,5 млн кВтг, з початку року – 12 млрд 493,9 млн кВтг електроенергії.

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було.

Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм.

Про це повідомили з Управління інформації та зв’язків з громадськістю Рівненської АЕС.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Енергоблок Рівненської АЕС зупинили на ремонт
Енергоблок №3 Рівненської АЕС – в мережі
На Рівненській АЕС працюють усі чотири блоки





На правах реклами