Ми у Facebook
09.11.2012, 09:33

Оржівський "ОДЕК" залишився без Кубка

Днями в Оржеві відбулася велика футбольна подія, що могла увійти в історію місцевого футболу як день, коли оржівський "ОДЕК" став володарем Кубка України серед аматорів. Проте не склалося. Повторний матч фіналу проти команди "Нове життя" з Полтавщини "ОДЕК" програв.
У першому матчі, на Полтавщині, команди розійшлися миром – 1:1, що залишало гарні шанси "ОДЕКу" на загальний успіх, адже матч-відповідь відбувався у рідних стінах.

У такій же рівній боротьбі пройшов перший тайм, а у другому "ОДЕК" навіть вийшов вперед. Пенальті зумів реалізувати екс-гравець "Штурму" та "Вереса" Олександр Гергелюк.

Але цей успіх був лише тимчасовим, адже досить скоро такий же шанс отримали полтавчани. Й чудово його використали. Пенальті реалізував граючий тренер команди "Нове життя", колишній гравець київського "Динамо" та збірної України Олександр Мелащенко.

Героєм зустрічі міг стати саме Олександр Гергелюк, коли вдруге підійшов до одинадцятиметрової позначки. Але він переграти голкіпера команди з Полтавщини не зумів.

А от гості з Полтавщини зуміли забити вдруге й аматорський Кубок поїхав до них.

Тим не менше, незважаючи на поразку, обидва фіналісти отримують право наступного сезону грати у Кубку України з футболу серед команд-професіоналів.





На правах реклами