Ми у Facebook
09.11.2012, 16:20

У вихідні на Рівненщині – хмарна погода, але без опадів

На вихідних в Україні очікується мінлива хмарність. Зокрема у Рівненській області опадів не очікується.
На більшій частині країни в суботу в регіоні можливий дощ, в неділю – опадів не передбачається.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях, в Криму та в Карпатах буде суха погода протягом усіх вихідних. У суботу і в неділю температура повітря вночі становитиме -1...+13 градусів, удень +4...+18. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с.

У північних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні можливий дощ, в неділю – опадів не передбачається. Вночі від +3 до +6 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +4...+8. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні місцями можливий дощ, в неділю – опадів не передбачається. Вночі прогнозується підвищення температури до +8 градусів. Удень повітря прогріється до +13. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

У Криму – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Температура повітря вночі в межах +4...+13 градусів, удень – до +18. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні можливий дощ, в неділю – опадів не передбачається. Температура повітря вночі +1...+6 градусів. Денна температура повітря становитиме +5...+10 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У західних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні переважно без опадів. Температура повітря вночі 0...+5 градусів, удень +8...+13. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі від -1 до +4, вдень – до +11 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/ с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні можливий дощ, в неділю – опадів не передбачається. Вночі стовпчики термометрів покажуть +3...+6 градусів, удень +7...+10. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ