Ми у Facebook
14.11.2012, 17:30

Готуємось до Нового року: як схуднути без дієт

Американські дієтологи рекомендують кілька трюків для тих, хто вирішив схуднути. Вони гарантують планомірне зниження ваги і величезне задоволення від невеликих порцій.
Дотримуючись цих рекомендацій, ви стимулюєте у своєму організмі синтез гормонів, які посприяють відчуттю насиченості.

Змініть час вашого харчування: встановіть таймер на 20 хвилин. Звикайте їсти повільно. Це одна з кращих звичок для планомірного зниження маси тіла без складного плану дієти. Насолоджуйтесь кожним шматочком і з'їдайте все до останнього - але поки на «заб'ють дзвони». Після сигналу таймера більше їсти не можна!

Більше спіть - менше зважуйтеся. Згідно з даними дослідників з Мічиганського університету, додаткова година нічного відпочинку може допомогти втратити до 5 кілограмів на рік.

Дратуйте очі одягом маленьких розмірів. Повісьте улюблене старе плаття, спідниці або джинси і милуйтеся ними щодня. Це мотивує виграти бажаний «приз».

Пийте напої з «худих» склянок. Замість широкого посуду використовуйте високий, щоб скоротити кількість «рідких» калорій в раціоні. Ви будете пити на 25%-30% менше, а це знизить енергетичність денного раціону: все має калорійність, чи то соки, газована вода, вино чи будь-який інший напій. Як це працює? Вчені стверджують, що візуальні сигнали можуть обдурити нас і таким чином змусити споживати більше або менше напоїв. Цю теорію підтвердили випробування, проведені в Корнельському університеті, пише zdravoe.

Якщо ви дотримуєтесь дієти, і не знаєте, що приготувати, або просто вичерпали усі резрви вашої кулінарної фантазії, пропонуємо підбірку корисних та смачних рецептів від "Рівненської газети". Наприклад, яскравий та малокалорійний салатик з бурячків та червоної капусти можна готувати і щодня. А на святковий стіл можна приготувати салат зі свіжої капусти з апельсинами.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ