Ми у Facebook
17.11.2012, 11:05

Уперше в Рівному визначать "Міні-міс Рівненщина"

Перший у краї регіональний фестиваль краси "Міні-міс "Рівненщина" відбудеться у Рівному. Переможниця проекту змагатиметься у фіналі всеукраїнського фестивалю "Міні-міс Україна".
Ідею провести у краї масштабний дитячий фестиваль краси і таланту ініціювала директор агентства моделей "Панна" та обласного конкурсу краси "Міс "Рівненщина" Вікторія ДЕМБІЦЬКА:

– Провести такий фестиваль планували вже давно, однак хотіли все зробити на найвищому рівні й відкладали ідею. Проведення такого проекту стало можливим цього року. Адже ми змогли заручитися підтримкою міської влади Рівного. Підтримує наш проект і оргкомітет фестивалю "Міні-міс Україна".

Обличчям цьогорічного конкурсу стала юна випускниця школи моделей "Панна", "Міні-міс випускниця", фіналістка фестивалю "Міні-міс Україна-2012" Софія Самсонюк.

Взяти участь у конкурсі можуть дівчатка віком від 5 до 14 років з Рівного, області й навіть із сусідніх областей. Відкритий кастинг агентство моделей "Панна" проводить до 19 листопада. А фінал фестивалю відбудеться у грудні у ТРЦ "Екватор". Маленькі учасниці в різноманітних конкурсах демонструватимуть не тільки вроду, а й свої таланти.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ