Ми у Facebook
21.11.2012, 12:11

На Рівненщині обиратимуть найкращу маленьку красуню [+Фото]

Перший у краї регіональний фестиваль краси "Міні-міс Рівненщина" відбудеться у Рівному. За звання переможниці в різних категоріях змагатимуться два десятки маленьких моделей. Переможниця проекту змагатиметься у фіналі всеукраїнського конкурсу "Міні-міс Україна".

У Рівному з'явився новий фестиваль краси та таланту. Молодшою версією обзавівся найбільший професійний конкурс краси в області "Міс Рівненщина". Однак, дитячий фестиваль "Міні-міс "Рівненщина" робитиме акцент не на зовнішності дівчаток, а на творчих здібностях та артистизмі.



- Маємо великий досвід проведення таких проектів. Наші учасниці неодноразово посідали призові місця у всеукраїнських фестивалях. Тому провести такий конкурс планували вже давно. Адже ми змогли заручитися підтримкою міської влади, - поділилась директор агентства моделей "Панна" та обласного конкурсу краси "Міс "Рівненщина" Вікторія ДЕМБІЦЬКА. - Маємо угоду про співпрацю з національним фестивалем "Міні-міс "Україна". Тому переможниці нашого конкурсу автоматично стають фіналістками всеукраїнського проекту.

Кастинг "Міні-міс Рівненщина" вже триває. Організатори планують відібрати до участі в фіналі 20 красунь віком від 5 до 14 років з Рівного, області і навіть з сусідніх областей. Наразі бажання взяти участь у конкурсі виявили понад півсотні учасниць. Імена ж фіналісток оголосять ще до кінця листопада. А фінал фестивалю відбудеться 23 грудня у ТРЦ "Екватор".



За словами керівника творчого центру "Артлайф" Галини Климець, фіналу шоу передуватиме й тривала підготовка. Над постановкою номерів працюватиме фаховий хореограф, викладач ансамблю сучасного танцю "Лайт" Олена Додчук. Учасниці демонструватимуть свою вроду та талант у чотирьох конкурсах: представлення, мій "коник", показ модного одягу та бальних суконь.



Подарунки та дипломи отримають всі учасниці. У кожній з категорій визначать свою маленьку принцесу, а головна переможниця отримає титул "Міні-міс Рівненщина" та право представляти нашу область на фестивалі "Міні-міс "Україна". Окрім того перехідну корону їй вручить минулорічна найкрасивіша дівчинка Рівненщини, "Найкраща співачка" конкурсу "Міні-міс Україна", "Міні-міс Випускниця-2011", 12-річна учениця НВК "Престиж" Софія Самсонюк, яка є обличчям цьогорічного конкурсу.

У рамках конкурсу на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua відбудеться інтернет-голосування, де рівняни оберуть свою переможницю.





На правах реклами