Ми у Facebook
04.02.2013, 17:14

Де рівнянки можуть зустріти свою другу половинку? [+ПОРАДИ]

Уже зовсім мало часу лишилось до Дня Святого Валентина, але багато рівнянок ще не зустріли свого одного-єдиного. «Жіночий клуб» пропонує разом виправляти цю ситуацію. До Вашої уваги «10 найкращих місць, де найкраще познайомитись із чоловіком своєї мрії».
Рано чи пізно кожній принцесі набридає очікувати, коли ж приїде до неї принц на білому «Porsche» і подарує їй щастя (особливо перед Днем Закоханих). Принцеси вже виросли, в казки не вірять, тому повинні взяти ініціативу у свої руки та вирішити для себе, де найкраще шукати того принца?.

Отож, пропонуємо Вам десять найрозповсюдженіших місць, де можна легко завести знайомство. Тільки будьте обережні, щоб не попасти на гачок Альфонса.

1.У мережі Internet. “Мамба”, “Love Planet” і т.д. Список сайтів знайомств можна ще довго і довго продовжувати. Подібні сайти допоможуть раз і назавжди вирішити питання самотності. Якщо Вам повезло і Ви познайомились із цікавою людиною, не зволікайте. Не варто переписуватись тисячами повідомлень впродовж років. Негайно пропонуйте зустрітись. Не бійтесь, краще спробувати і потім шкодувати, аніж сумувати через те, що не спробувала.



2.Транспорт. Як не дивно, але саме у транспорті в тісноті та штовханині трапляється багато успішних знайомств. Саме вищезазначені незручності зазвичай і слугують найкращими факторами для початку знайомства.

3.На курсах. Звичайно, маються на увазі не курси кулінарії чи крою та шиття. У даному випадку це можуть бути тренінги чи курси, де частиною аудиторії є чоловіки. До таких можна віднести курси з підвищення кваліфікації, курси з менеджменту або вивчення іноземних мов.

4.Вечори знайомств. Такі заходи проводяться тематично і зазвичай не мають жорстких критеріїв до вибору учасників. Вечори знайомств відбуваються у теплій атмосфері в кафе, або на пікніку.

5.Чоловічі магазини. Тут мова йде про магазини, де продаються автозапчастини, рибальські снасті, зброя або матеріали для ремонту. Можна ненав'язливо попросити поради у чоловіка-продавця, або й самим проконсультувати когось із покупців, якщо йому потрібна порада.

6.Прогулянка з домашніми улюбленцями. Одинокі люди часто заводять собі собак, аби самому не залишатись довгими зимовими вечорами. Тому обговорення породи тієї чи іншої собаки, або свого улюбленця допоможе легко зав'язати розмову.



7.На виставці, в музеї, театрі. Люди творчі зазвичай надають перевагу проводити свій вільний час у місцях, які можуть надати “їжу для розуму”. Якщо Вам подобаються такі мужчини — шукайте їх там.

8.Спорт. Заняття спортом дають можливість не тільки підтримувати себе у гарній формі та тонусі, але й зустріти близьку по духу людину. Наприклад, спільні пробіжки парком — найкращий варіант для знайомства.

9.На вулиці. Будьте певні, один погляд може сказати про багато що. Тому, якщо зацікавлення є спільним, то чоловік до Вас обов'язково підійде знайомитись.

10.На роботі. Класичний службовий роман може стати історією про вас двох, оскільки на роботі завжди є про що погомоніти наодинці з вродливим і перспективним співробітником!

Як бачимо, варіантів для знайомств є багато. Як говорив один класик: “Було б бажання, а методи завжди знайдуться!”. Тому не зволікайте, шукайте свої другі половинки, адже День Святого Валентина вже зовсім скоро.





На правах реклами