Ми у Facebook
12.02.2013, 18:00

Рівне: Афіша до Дня святого Валентина [Анонс]

Якщо ви знаєте, що якийсь із рівненських розважальних закладів, магазин, салон чи бутик, кафе, ресторан чи піцерія проводять спеціальні акції до Дня святого Валентина — напишіть про це у коментарях! І тоді про це дізнаються усі читачі порталу OGO.ua.
Подарунки вибрали, теплі слова сказали - і можна насолоджуватись одне одним! Але якщо ви не звикли проводити свято удома - можна кудись піти у цей день. Пропонуємо огляд святкових заходів, які заплановані у Рівному до Дня святого Валентина.

Концерти, кіно, квест-ігри, вечірки та виставки - такі і не тільки заходи чекають на закоханих рівнян 14 лютого.

У день закоханих у Рівному відбудеться квест-гра, присвячена дню закоханих сердець. Переможці квесту отримають два квиточки на кіно у Кінопалац “Україна”, пара, яка займе друге місце, отримає безкоштовну фотосесію від фотографа - Даші Гаврюсевої, в свою чергу пара, яка займе третє місце, отримає можливість опублікувати свою історію кохання на інформаційних порталах Рівного.

Для того, щоб стати учасником квесту із своєю половинкою, потрібно заповнити аплікаційну форму до 13 лютого. Кількість мість учасників обмеженна до 10 пар, тому поспішайте реєструватись. Початок о 14 годині.



Свято кохання 14 лютого влаштовує торгово-розважальний центр «Екватор». На усіх відвідувачів чекатимуть “Аукціон побачень”, де кожен бажаючий може стати лотом. Усі гроші аукціону підуть на благодійність.

Якщо ви цього дня самотні, то можете познайомитись зі своєю другою половинкою на заході Speed Dating (швидкі побачення).

А для усіх романтиків підготували масовий флешмоб із запуском повітряних ліхтариків. До речі, перші 500 штук будуть роздаватися безкоштовно.



Упродовж усього вечора проходитимуть конкурси та ігри для всієї родини з подарунками та розіграшем цінних призів. Початок о 19.00.

А от Рівненський зоопарк 14 лютого зробить дарунок не тільки закоханим, а й святковим тезкам - усі Валентини у День закоханих можуть безкоштовно відвідати зоопарк. Для цього треба пред'явити документ, що посвідчуватиме особу.

День святого Валентина: ідеї подарунків для неї та для нього

Окрім того, Рівненський зоопарк запрошує всіх закоханих із 14 по 17 лютого в гості і обіцяє, що у всі ці дні закохані пари, що пред’являть будь-які докази своїх почуттів, пройдуть на територію зоопарку по одному квитку на двох.



У Залі камерної та органної музики 14 лютого лунатимуть «Пісні кохання» у виконанні Світлани Жуковської. За участі Академічного камерного оркестру РОФ. Початок о 19:00.

Хто не уявляє свого життя без театру, пропонуємо у святковий вікенд - 17 лютого - переглянути музичну комедію "Любов по-американськи" у Рівненському облмуздрамтеатрі. Початок вистави о 19:00.

Зануртесь у світ кохання, романтики, жартів і несподіваних поворотів сюжету. Попри серйозність почуттів головних героїв, вистава не переобтяжена філософським змістом, це своєрідна цукерка. Варто лише розкрити обгортку і смакувати...

Рецепт для рідних і коханих: Млинці на паризький манер

У Рівненському професійному ліцеї 14 лютого влаштують романтичне свято на Валентинів день «Країна вічної любові» (вул. Олексинська, 12-в).



На задушевну розмову закоханих запрошують у читальний зал ЗОШ №14 (вул. Залізнична, 6). Тут розкажуть про історію виникнення свята – Валентинів день.

Напередодні свята, 13 лютого, у нічному клубі "Магнат" усі бажаючі зможуть провести День Святого Валентина з Королевами. Цього вечора пройде презентація всіх учасниць «Королева РДГУ 2013». Присутніх розважатимуть колектив "Project X", бітбоксер Богдан Стаднюк. А також на заході відбуватиметь зйомка інтернет-шоу "Давай Відповідай". Початок о 22.00. Вхід 25 грн.

Хочете провести 14 лютого в товаристві друзів і з неперевершеною музикою? Тоді ви потрапили прямо за адресою. Нічний клуб "Sova" в День усіх закоханих підготував незабутній вечір, на якому ви почуєте HOUSE музику від одного з найпопулярніших ді-джеїв України, резидента радіостанції «Kiss FM» - DJ Natasha Rostova. Початок о 22:00. Вхід: 50-70 грн.



А в Острозі нічний клуб "Східна Брама" влаштовує 14 лютого вечірку "День Святого Валентина".

Окрім того, 15 лютого нічний клуб "Лагуна" запрошує на вечірку "Valentine Afterparty".

Вечірку, присвячену До дня закоханих, готує клуб-бар Black. 16 лютого на "St. Valentine Day" для вас гратимуть такі ді-джеї WOODMAN (Рівне), PAVEL D (Київ), BRENDON (Ковель), KADET, ELECTRONICK, SEKTOR & DE BOSCH, DIMA_SINC. Упродовж вечора відвідувачів фотографуватиме Maxi - тож гарні емоції та приємні спогади від святкування вам забезпечені. Початок о 22:00. Вхід: 30 грн






На правах реклами