Ми у Facebook
13.02.2013, 16:07

Рівнянин хотів продати чужі документи, щоб купити пляшку горілки

Нетверезий чоловік хотів продати чужі документи всього за 15 гривень працівнику автозаправної станції.
Про це порталу OGO.ua повідомила Вікторія Бондар з УДСО при УМВС України в Рівненській області.

- Продати за безцінь паспорт, свідоцтво про народження та свідоцтво про розірвання шлюбу на ім’я невідомої жінки чоловік вирішив на одній із автозаправних станцій Рівненщини, яка перебуває під захистом Державної служби охорони, - каже Вікторія Бондар. - Коли невідомий чоловік підійшов до оператора АЗС і почав пропонувати купити чужі документи, працівник станції відразу натиснув на «тривожну» кнопку і викликав наряд групи затримання Державної служби охорони. Правоохоронці зреагували оперативно і невдовзі чоловіка затримали.

Як рівнянам помітити підробку паспорта? [+ПОРАДИ]

- Чоловік був у нетверезому стані і йому, напевно, не вистачало на чергову пляшку, - розповів працівник автозаправної станції. - Тому що після того, як він побачив, що я не поспішаю погоджуватися придбати документи за п'ятнадцять гривень, то відразу почав знижувати ціну і просив за них вже десять гривень.

Затриманим виявився 28-річний чоловік з Рівного. На запитання «де він взяв документи?» відповів, що два роки тому до нього в гості приходив товариш зі своєю знайомою. Жінка нібито залишила свої документи в нього - мовляв, щоб не загубити. А оскільки йому терміново потрібні були гроші, то він і вирішив їх продати. Де сьогодні перебуває жінка, якій по праву належать ці документи, каже, що не знає.

Прикордонники затримали мешканку Рівненщини за підробку паспорта

Правопорушника доставили до Рівненського міського відділу міліції для з’ясування обставин даної пригоди. Наразі триває слідство.





На правах реклами