Ми у Facebook
01.03.2013, 16:03

Рівнянка перемогла на міжнародному конкурсі перукарів [+Фото]

Рівненський перукар-стиліст Лариса Кособуцька стала золотим призером міжнародного конкурсу "ESTEL COLOR LIFE – 2013" в рамках Відкритого чемпіонату із перукарського мистецтва, нейл-дизайну та декоративної косметики.
Зачіска в стилі "урбанізм" від рівненської майстрині Лариси Кособуцької найбільше вразила журі міжнародного фестивалю "Невские берега" і саме їй вони віддали найвищу нагороду.

За словами пані Лариси, вона уже неодноразово брала участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, проте ця нагорода - найвища.

- Стрижка була виконана за технікою "Нез’єднувані з'єднання", - говорить переможниця конкурсу, перукар-стиліст, технолог-експерт, колорист, викладач навчального центру-студії "DOLCE VITA" Лариса Кособуцька. - Стрижка коротка. Відтінки дуже спокійні. На чубчику лілові та малахітові вкраплення на основі темних відтінків.



Ідею такої зачіски пані Лариса виношувала давно, але на конкурсі мала лише півгодини часу для втілення цієї ідеї в життя.

- Звикла робити подібну зачіску довше, до півтори години, - пояснює Лариса Кособуцька. - Хвилювалася, але мене підтримувала і заспокоювала модель Мар'яна.



Мар'яна - дівчина, на голові якої й створювався переможний шедевр. За її словами, вона не вперше виступає у ролі моделі і їй це дуже подобається.

Майстри з Рівного створювали ексклюзивні зачіски та макіяж у Тернополі [+Відео]

Для пані Лариси Мар'яна - як символ перемоги. Просто напередодні поїздки до Санкт-Петербургу рівненські майстри брали участь у всеукраїнських змаганнях в Тернополі й зайняла аж 11 призових місць. Дві з 11 нагород здобула Лариса Кособуцька.



Перукарським мистецтвом пані Лариса займається уже 20 років й 8 з них навчає цьому мистецтву молодих перукарів. Зупинятись на досягнутому рівненська майстриня не збирається й продовжує вдосконалювати власну майстерність й навчати молодих стилістів робити модні та сучасні зачіски.





На правах реклами