Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: смакуємо лизні у торбі
ЛИЗНІ В ТОРБІ
Готуємо млинці:
Нам будуть потрібні наступні інгредієнти:
- 3 склянки молока,
- 2 склянки борошна,
- 3 яйця,
- 0,5 ч.л солі,
- 3 ст.л олії в тісто,
- трохи розпушувача для тіста.
У посудину насипаємо борошно, розпушувач, сіль, та цукор, потім додаємо яйця та півсклянки молока. Вимішуємо тісто, уникаючи утворення грудок. Потрохи вливаємо залишок молока і вимішуємо тісто до консистенції рідкої сметани, додаємо рослинну олію і знов вимішуємо для доброго поєднання тіста з олією.
Добре розігріваємо пательню, змащену олією, та наливаємо тісто, при цьому швидко повертаючи для його рівномірного розподілення тонким шаром. Підрум'янений з одного боку млинець перегортаємо на інший за допомогою лопаточки.
Готуємо начинку:
Нам будуть потрібні наступні інгредієнти:
гриби шампіньйони (їх кількість залежить від того, на яку кількість млинців ви готуєте);
цибуля рібчаста;
сметана;
цибуля зелена.
Чистимо гриби та рібчасту цибулю. Нарізаємо маленькими кубиками. Викладаємо на пательню цибулю і смажимо до золотавого кольору. Потім до цибулі додаємо гриби і тушкуємо на невеликому вогні. Додаємо невелику кількість сметани і залишаємо ще на 15 хв.
Начинку кладемо на млинець по середині і завязуємо зеленою цибулею так як торбинку. В середину наливаємо невелику кількість розтопленого масла.
СМАЧНОГО!" - написала Віра у листі.
"Рівненська газета" закликає відзначити Масляну разом, поділившись кулінарними досягненнями!
Надсилайте ваші рецепти млинців, оладок, їх начинок та приправок на адресу gazeta.rv.ua@gmail.com й вигравайте подарунки від партнерів конкурсу.
Або ж пишіть нам у соцмережах - http://www.facebook.com/OGO.ua, "Рівненська газета" у ВК, "Рівненський портал" у ВК
Окрім того у неділю, 17 березня, завітавши у парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка на свято Масляної разом зі свої кулінарним шедевром, ви матимете нагоду виграти додаткові подарунки від рівненського "Татоклубу".
У вас є лише тиждень! Конкурс триватиме до 17 березня!
Смакуйте млинці, зустрічайте весну, вигравайте подарунки!
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: Перші учасники КОНКУРСУ
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: мереживні млинці від нової учасниці КОНКУРСУ
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: КОНКУРС набув всеукраїнського масштабу!

Помер відомий журналіст Рівненщини

У понеділок після Великодня, 21 квітня 2025 року, помер відомий журналіст Рівненщини Микола Кривий.
переглядів: 3
Молодь Рівненщини запрошують долучитися до мандрівного табору «Стежками князів Острозьких»

Із 22 по 26 травня на Рівненщині пройде вже дванадцятий мандрівний табір «Стежками князів Острозьких». Захід організовує громадська організація «Центр суспільних перетворень» за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України.
переглядів: 188
Сьогодні почався Пасхальний, Світлий тиждень

Попередній тиждень, до свята Пасхи, називався Страсним, або Великим, і всі дні його носили назву великих. Зі світлим Христовим Воскресінням розпочинається тиждень Пасхальний, або Світлий, і всі дні цієї седмиці (до суботи включно) називаються світлими: Світлий понеділок, Світлий вівторок, Світла середа тощо.
переглядів: 233
Літні канікули не будуть скорочувати: це фейк

У соціальних мережах активно поширюється неправдива інформація щодо нібито обов’язкового скорочення літніх канікул у 2025 році. У Міністерстві освіти і науки України наголошують: жодних рішень з цього приводу уряд не ухвалював.
переглядів: 237
Поливаний понеділок 2025: традиції, історія та заборони

Другий день після Великодня в Україні має особливу традицію — Поливаний понеділок.
переглядів: 514