13.03.2013, 11:29
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: Перші учасники КОНКУРСУ
Свій унікальний рецепт млинців надіслала Анна Гаврилюк. Смакуємо!
Рецепт млинців "Несподіванка"
ПРОДУКТИ ДЛЯ МЛИНЦІВ:
0,5 л молока,
3 яйця,
1 склянка борошна,
1 ст.л. цукру,
1 ч.л. солі,
3 ст.л. олії.
ПРОДУКТИ ДЛЯ НАЧИНКИ :
6 солодких дитячих сирків
4 банани
50 г родзинок або кураги
ПОЛИВКА НА МЛИНЦІ:
шоколад, мед, топінги або джем
ПРИГОТУВАННЯ:
Для млинців усе ретельно збити до однорідної маси і випекти тонкі млинці на сковороді без олії.
Для начинки всі інгредієнти вище перераховані змішати, курагу або ізюм можна дрібненько покришити.
На млинець викладати 1-2 столові ложки начинки на середину, завернути в конвертики і полити шоколадом!
"Рівненська газета" закликає відзначити Масляну разом, поділившись кулінарними досягненнями!
Надсилайте ваші рецепти млинців, оладок, їх начинок та приправок на адресу gazeta.rv.ua@gmail.com й вигравайте подарунки від партнерів конкурсу.
Або ж пишіть нам у соцмережах - http://www.facebook.com/OGO.ua, "Рівненська газета" у ВК, "Рівненський портал" у ВК
Окрім того у неділю, 17 березня, завітавши у парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка на свято Масляної разом зі свої кулінарним шедевром, ви матимете нагоду виграти додаткові подарунки від рівненського "Татоклубу".
У вас є лише тиждень! Конкурс триватиме до 17 березня!
Смакуйте млинці, зустрічайте весну, вигравайте подарунки!
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: Перші учасники КОНКУРСУ
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: мереживні млинці від нової учасниці КОНКУРСУ
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: КОНКУРС набув всеукраїнського масштабу!
ПРОДУКТИ ДЛЯ МЛИНЦІВ:
0,5 л молока,
3 яйця,
1 склянка борошна,
1 ст.л. цукру,
1 ч.л. солі,
3 ст.л. олії.
ПРОДУКТИ ДЛЯ НАЧИНКИ :
6 солодких дитячих сирків
4 банани
50 г родзинок або кураги
ПОЛИВКА НА МЛИНЦІ:
шоколад, мед, топінги або джем
ПРИГОТУВАННЯ:
Для млинців усе ретельно збити до однорідної маси і випекти тонкі млинці на сковороді без олії.
Для начинки всі інгредієнти вище перераховані змішати, курагу або ізюм можна дрібненько покришити.
На млинець викладати 1-2 столові ложки начинки на середину, завернути в конвертики і полити шоколадом!
"Рівненська газета" закликає відзначити Масляну разом, поділившись кулінарними досягненнями!
Надсилайте ваші рецепти млинців, оладок, їх начинок та приправок на адресу gazeta.rv.ua@gmail.com й вигравайте подарунки від партнерів конкурсу.
Або ж пишіть нам у соцмережах - http://www.facebook.com/OGO.ua, "Рівненська газета" у ВК, "Рівненський портал" у ВК
Окрім того у неділю, 17 березня, завітавши у парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка на свято Масляної разом зі свої кулінарним шедевром, ви матимете нагоду виграти додаткові подарунки від рівненського "Татоклубу".
У вас є лише тиждень! Конкурс триватиме до 17 березня!
Смакуйте млинці, зустрічайте весну, вигравайте подарунки!
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: Перші учасники КОНКУРСУ
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: мереживні млинці від нової учасниці КОНКУРСУ
Зустрічаймо Масляну з унікальними рецептами: КОНКУРС набув всеукраїнського масштабу!
Інші статті рубрики:
У Рівному виступить відома бандуристка KRUT
Завтра, 20 квітня, відома артистка виступить у Органному залі. Концерт запланований о 18 годині.
переглядів: 209
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 238
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 283
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 202
Як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад
Пропонуємо вам кілька дієвих порад, які забезпечать чудовий і продуктивний ранок.
переглядів: 277