Ми у Facebook
23.03.2013, 12:14

Стан проїзду дорогами Рівненщини на 12:00

Працівники ДАІ Рівненщини продовжують нести службу у посиленому режимі. Адже, в області знову склалася несприятлива погодна ситуація для всіх учасників дорожнього руху, особливо – водіїв.
Щоб забезпечити належний проїзд у першу чергу міжнародними національними та регіональними дорогами державного значення – правоохоронці постійно контролюють стан дорожнього покриття, особливо ділянки дороги зі спусками та підйомами. Адже, як показує практика, саме їх водіям важко подолати.


На Рівненщині рятувальники звільняли із заметів вантажівки, автобус та "швидку" [+Фото]


- На даний час для забезпечення безпеки дорожнього руху та стабілізації ситуації на дорозі задіяні 17 екіпажів роти ДПС ДАІ – розповідає командир роти ДПС ДАІ майор міліції Олег Ющук. - Наряди регулюють рух, супроводжують спецтехніку, аби останні мали можливість вчасно посипати проблемні ділянки дороги де є утруднення руху. Також, працівники ДПС допомагають витягати зі снігових заметів транспорті засоби. Лише за одні сутки ми надали допомогу понад 30-ти водіям– повідомив представник ДАІ.


На Рівненщині 103 авто застрягло у снігових заметах через негоду


- Я працюю у приватного підприємця. Незважаючи на погодні умови вимушений був їхати у відрядження – розповідає водій вантажівки 37-річний Олексій із Вінниці. – Мені дуже необхідно вчасно привести продукцію, яку виробляє наша фірма. І якби не працівники ДАІ, я не знаю скільки часу ще мені прийшлося стояти у заторі. Хлопцям дуже велике спасибі, що працюють так оперативно.

Варто відмітити, що були проблемні ділянки дороги, де на деякий час призупинявся рух транспортних засобів. Однак, працівники ДАІ негайно реагували та забезпечували вчасний приїзд спецтехніки. Після чого рух знову відновлювався.

Станом на 12 годину 23 березня рух міжнародними, національними та регіональними дорогами державного значення, що проходять територією області забезпечено.

Працівники ДАІ і надалі продовжуватимуть контролювати ситуацію на дорозі, щоб забезпечити безперешкодний проїзд транспортним засобам.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України





На правах реклами