Ми у Facebook
03.04.2013, 16:01

П’ять стилів найкращих малюнків на тілі від майстра художнього татуювання Олександра Тихонова [+Фото]

Портал OGO.ua вдруге побував у гостях та поспілкувався з художником, майстром з художнього татуювання, керівником ALEX TATTOO STUDIO Олександром Тихоновим. Найкращі стилі тату, правильний вибір малюнків та татуювання на шрамах – читайте про це у нашому матеріалі.
- Я працюю у багатьох стилях художнього татуювання, але виділю п’ять найголовніших, - розповідає майстер. – Перший стиль – це Органіка. Органіка – це суміш різних елементів природного світу (рослини, тварини та ін.).



Далі – Traditional (ідеї та образи епохи old school та new school).



Третій стиль – Чікано (малюнки з епохи реалізму, перероблені більш до сьогодення). У даному стилі важливими елементами виступають чіткі контури, на яких робиться головний наголос, та насичені візуалізовані візерунки.



Четвертий стиль – Полінезія. Тут використовуються все, що пов’язано з природним світом Нової Зеландії (багато рослинних та тваринних візерунків, які переплітаються між собою у графічному образі). Використовуючи свою фантазію, можна зробити дуже чіткі та яскраві образи. Тут використовується чорна фарба, вона якнайкраще все підкреслює.



П’ятий стиль – це Японія. Азіати з давніх часів розробляли свій стиль, удосконалюючи його до неможливості. Яскрава подача малюнка – це головна ідея даного стилю. Дуже привабливо дивляться такі малюнки на тілі, гармонічно та привабливо водночас. Самі малюнки – це все, що пов’язано з японською природою: квіти лотоса, піони, різноманітні риби, дерева сакури та багато іншого, – додає Олександр.



Слід знати, що не всі стилі тату вічні. Шкіра жива, вона розтягується, дихає, вигорає на сонці.

Наприклад, реалізм потрібно час від часу поновлювати, так як контури в ньому не використовуються, а це означає, що немає належного бар’єра, який буде утримувати весь малюнок.

Татуювання на шрамах. Досить популярна процедура для жінок, які народжували через кесарів розтин або яким робили операцію на апендицит, чи мають інші шрами на тілі. Перероблювати страшний та противний шрам на прекрасну квітку – це головна ідея даного мистецтва. Замість відторгнення – привернути увагу до себе зі сторони людей. Дітям, мами яких перетворили свої шрами на красиві та яскраві малюнки, дуже подобається таке і викликає захоплення, - наголошує майстер.



Підхід майстра татуювань до малюнка – дуже важлива складова процесу. Який майстер – така і робота. Актуальними у тих, хто економить, залишаються тату у стилі «Партак». Тобто, певні малюнки (образи, фрази, ієрогліфи та ін.), які виконані настільки криво та жахливо, що викликають відразу від створеного. Потрібно розуміти, що у дешевого спеціаліста Ви не отримаєте вишуканої роботи. Професіонал своєї справи чітко покаже, як все буде на ділі, який результат потрібно очікувати. Перегляньте його роботи – і Вам одразу стане все зрозуміло.

Олександр Тихонов: "Татуювання — це ексклюзивний живопис на тілі”

- Мені приємно, коли людина, яка вирішила робити у мене тату, вибирає мій ескіз, який я сам же й намалював. Я порекомендую найправильніше місце для будь-якого малюнка. Найчастіше у нашій країні роблять чорно-білі татуювання, бо не бачили справжньої краси насичених кольорових татуювань. Мені не має різниці, яке тату робити, чи то кольорове, чи то чорно-біле, аби це було ексклюзивно, - розповідає Олександр.

Підсумки року: Студія високоякісного тату

Завдяки індивідуальному та професійному підходу до процесу роботи, задоволеними залишаються всі: я отримую задоволення від моєї роботи, людина – від результату.

Ціна та вибір майстра не повинна вас турбувати – якщо хочете якісне татуювання та яке не потрібно більше ніколи перероблювати по десять разів, соромлячись його та переплачуючи більшу суму в результаті, ALEX TATTOO STUDIO до Ваших послуг!

БІЛЬШ ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ:
alextattoo.com.ua
vk.com/club22718119





На правах реклами