Ми у Facebook
10.04.2013, 12:40

Усіх дітей, потерпілих від отруєння водою, виписали з лікарні

Учора, 9 квітня, усі мешканці села Могиляни Острозького району, які отруїлися неякісною водою, вже вдома - їх виписали з лікарні.

Як уже повідомляв OGO.ua, в період з 3 до 5 квітня року в інфекційне відділення Острозької центральної районної лікарні було госпіталізовано 21 людину, з них – 20 дітей, ще 2 дітей після огляду лікарів відпустили додому без госпіталізації. Усі хворі – жителі села Могиляни.

У лікарні на Рівненщині залишилось двоє дітей з отруєнням

Санепідеміологи встановили, що вода із центрального водогону, яку споживали мешканці села Могиляни, не відповідає гігієнічним нормативам за санітарно-хімічними показниками, а ґрунтові води, що підтоплювали артезіанську свердловину, містять нафтопродукти.

Тим часом водопостачання у Могилянах невдовзі відновлять, повідомили у прес-службі РОДА. Тут вже відремонтували сільський водопровід, а нині його знезаражують та промивають. Після закінчення робіт обласна санстанція зробить повторні проби.

Наразі щоденно для господарських потреб у Могиляни підвозять 10 кубометрів технічної води, а також доставляють автоцистернами питну – по 20 літрів на кожного жителя.






На правах реклами