Ми у Facebook
12.04.2013, 12:00

Юні розумники з Рівного отримали квитки на концерт "Океану Ельзи"

Такий подарунок вирішила зробити місцева влада Рівного для тих учнів, які цього року стали призерами двох чи більше олімпіад з шкільних навчальних предметів. Таких успішних учнів у Рівному - понад півтори сотні.
У Рівному урочисто відзначили школярів-призерів предметних Олімпіад. Цього року, у порівнянні з минулим, їх стало більше - аж 570!

- Я завжди це кажу й повторю ще раз - я хочу, щоб серед молоді було модно бути успішним, - сказав міський голова Рівного Володимир Хомко. - І мені здається, що так і відбувається, адже призерів олімпіад стало більше. Можливо, серед вас є ті, хто у майбутньому стане міністрами, мерами чи, навіть, Президентом.

Самі ж учні також не проти таких перспектив.

- Я хотів би пов'язати свою майбутню професію з юридичною справою, - розповів призер шести олімпіад, учень 8-го класу НВК №19 Віталій Савко. - Можливо, працюватиму у прокуратурі.

- З вами треба уже дружити, - відповів Володимир Хомко. - Раптом ви - майбутній прокурор.

Усім успішним учням міський голова Рівного подарував книги, де власноруч написав фразу - "З подякою від міста".

Учень з Рівного переміг у дев’яти всеукраїнських олімпіадах

Окрім книг, юні розумники отримали ще один подарунок - замість навчання (а учнів 10 квітня звільнили від занять) школярі отримали можливість безкоштовно переглянути кіно у "Кінопалаці "Україна" та Кіноцентрі "ЕРА".

Найбільшим сюрпризом для переможців олімпіад стали запрошення, від яких школярі були у приємному шоці - безкоштовні запрошення на концерт гурту "Океан Ельзи", який відбудеться у Рівному 30 травня.

Запрошення на концерт "Океану Ельзи" отримають не лише учні-призери олімпіад. Як повідомили з Рівненської міської ради, ще 68 запрошень отримають переможці конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, 18 запрошень – переможці міського дебатного турніру "Прес", 68 – учні, що мають здобутки у спорті та 36 запрошень – учні 9-11 класів – сироти, діти, позбавлені батьківського піклування.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ