Ми у Facebook
30.04.2013, 16:04

Вибір "ОГО" Тарас МАКСИМЕНКО: Рівненський політтехнолог, який здобув успіх власними силами

Депутат Рівнеради, директор МПК "Текстильник".
Харизматичний та іронічний. З позитивним ставленням до життя та серйозним — до роботи. Його історія успіху почалася ще у юності — з активної громадської діяльності в молодіжних організаціях. А нині Тарас Максименко — у свої 30 — має чималий досвід роботи на керівних посадах, успішні виборчі кампанії, над якими працював як політтехнолог, та двійко чарівних доньок.

"Якщо стояти на місці — точно нічого не вийде", — впевнений нинішній директор МПК "Текстильник" Тарас Максименко. А хто-хто, а життя Тараса на місці не стоїть. Він то освоює професію діджея, то затіює масштабний ремонт Міського палацу культури, то вчиться танцювати у новому проекті "Танці з зірками по-рівненськи", то забезпечує відмінну виборчу агітаційну кампанію Валентину Королюку, який в результаті стає народним депутатом. Одним словом, сил та натхнення для роботи йому не позичати.

До слова, якраз останні п’ять років Тарас Максименко активно і плідно працює на ниві політичного піару та виборчих технологій. На його рахунку чимало успішних кампаній: обрання Володимира Хомка на посаду міського голови Рівного у 2008 році, прохідні відсотки "Фронту змін" до місцевих рад Рівненщини у 2010 та перемога того ж Валентина Королюка на виборах 2012 року.

А починав Тарас з Молодіжного Націоналістичного Конгресу, де пройшов серйозну вишкільну школу та отримав навички виживання у лісі і не тільки… Згодом потрапляє до партійної прес-служби Віктора Матчука і відразу ж очолює її. А вже у 2006 році — будучи у партійному списку "Нашої України" — стає депутатом Рівненської облради. На виборах у 2010 році вже стає міським депутатом.
Але якою б активною не була політична діяльність Тараса, це ніколи не заважало йому успішно проявляти себе на керівних посадах — директора "Міського об’єднання парків культури та відпочинку" та директора МПК "Текстильник". Він добре знається на молодіжному та культурному житті міста, сам бере активну участь та організовує чимало заходів, що спрямовані на естетичний розвиток та виховання суспільства. Втім, не забуває і про побутові потреби. Цьогоріч у "Текстильнику", до прикладу, буде не тільки ремонт фасадної частини, а й планується встановлення енергозберігальної котельні для обігріву приміщення.
—Я не люблю просто спостерігати і тільки надавати всім наганяя, що кому робити, —ділиться Тарас. — Для мене важливо і самому знати досконало все про ту сферу, де я працюю. По-перше, це саморозвиток, самовдосконалення. По-друге, це ріст мого професіоналізму. Тільки професіонали можуть досягти реального успіху у житті.

Власному саморозвитку допомагає Тарасу і любов до читання. Зараз, зауважує він, багато перечитує книг з психології та психоаналізу. Наприклад, про вчення Фройда. Одним з улюблених авторів називає Михайла Литвака, професійного психотерапевта, у книгах якого йдеться про цілеспрямоване вгамування емоцій, про психологічне айкідо, про психологічний вампіризм тощо.
Найбільшою ж відрадою у житті Тарас вважає свою сім’ю: кохану дружину та двох донечок. Зізнається: він дуже абміційна людина, але саме рідні надихають та стимулюють його до досягнення успіху.

Кайф від життя отримує вже третій рік займаючись моржуванням та собаківництвом.





На правах реклами