Ми у Facebook
08.05.2013, 11:46

Маленькі рівняни шукають донорів

Аби допомогти онкохворим дітям проект «Щастя твоєї дитини» ініціює здачу крові.
За задумом проекту саме найменші жителі Рівного є головними героями благодійної частини. Більшість з них вже пройшли квітневий тиждень фотозйомок.




Крім цього, в рамках проекту «Щастя твоєї дитини» буде зініційовано збір крові для онкохворих діток у Рівненській обласній станції переливання крові.Здача крові триватиме з 13 по 24 травня у Рівненській обласній станції переливання крові.


За словами автора ідеі та фотографа Марини ХУДАНІЧ на даний час відзнято більше 50 учасників, і вже стартуватиме наступний тиждень фотосесій, який починається з 10 травня.
- Надзвичайно приємно, що така велика кількість батьків відгукнулись на нашу ідею і підтримали нас, - каже Марина ХУДАНІЧ.- Фотографувати діток- це одне з найприємніших занять. Тим більше така робота приносить подвійну користь і для тих діток, хто потребує коштів, донорів, чи просто моральної підтримки.Відтак, ініціюючи такий проект насамперед хочеться привернути увагу до недитячих проблем маленьких діток. Усі кошти, виручені в ході проведення проекту, будуть перераховані БФ «Скарбниця надії» для онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні.

Більше фото учасників проекту "Щастя твоєї дитини"

Кожна дитина, яка братиме участь у фотозйомках має створити власний малюнок на тему «Я – щасливий!», який буде розміщений біля його фотографії на фотовиставці. А 10 червня усі малюнки візьмуть участь у благодійному аукціоні, виручені кошти з якого підуть на допомогу онкохворим діткам. До участі у проекті “Щастя твоєї дитини”можуть долучатися всі діти віком до 16 років.
Запис на участь у здачі крові та фотосесії проводитиметься за телефоном 0500850323 та 0937818771.Останній день фотозйомок- 19 травня












На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ